Έφοδοι της Οικονομικής Αστυνομίας σε καταστήματα και ενεχυροδανειστήρια

19:37 30/3/2012 - Πηγή: 24wro
Συνεχείς είναι οι έλεγχοι της Οικονομικής Αστυνομίας σε καταστήματα, επαγγελματικούς χώρους...
ενεχυροδανειστήρια και άλλες επιχειρήσεις συναλλαγής, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, για τη διαπίστωση φορολογικών και άλλων παραβάσεων σχετικά με τη νόμιμη λειτουργία τους.

Ειδικότερα, χθες, κλιμάκια αστυνομικών του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, πραγματοποίησαν ελέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ενεχυροδανειστήρια σε περιοχές της Αττικής.

Στο
πλαίσιο των ελέγχων διαπιστώθηκε, ότι σε δύο αρτοποιεία στην Καλλιθέα δεν εκδόθηκαν 4 αποδείξεις λιανικής πώλησης στον πρώτο και 3 αποδείξεις λιανικής πώλησης αντίστοιχα στον άλλο φούρνο, κατά παράβαση του Βιβλίου Κώδικα και Στοιχείων. Επίσης εντοπίστηκε ενεχυροδανειστήριο στην Αθήνα, που λειτουργούσε χωρίς την προβλεπόμενη άδεια, κατά παράβαση της σχετικής αστυνομικής διάταξης.

Υπενθυμίζεται από την ΕΛ.ΑΣ, ότι στο τηλεφωνικό κέντρο της Υπηρεσίας, λειτουργεί όλο το 24ωρο, η ειδική τηλεφωνική γραμμή καταγγελιών 11012, όπου μπορούν να επικοινωνούν οι πολίτες. Επιπλέον οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν και μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail) στην ηλεκτρονική διεύθυνση 11012@ hellenicpolice . gr

prionokordela.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα