Εισήγηση του Τερίμ ο Σισέ

11:36 3/6/2011 - Πηγή: 24wro
Καλά κρατούν τα σενάρια στην Τουρκία που στέλνουν τον Τζιμπρίλ Σισέ στην Γαλατάσαραι...

Στην γειτονική χώρα αναφέρουν ότι ο Γάλλος σταρ του Παναθηναϊκού είναι ο «εκλεκτός» του Φατίχ Τερίμ για την επίθεση της «Τσιμπ Μπομπ» και σημειώνουν ότι η υπόθεση αναμένεται να τελειώσει σύντομα είτε θετικά είτε αρνητικά…

Το «goal.com/tr» στέκεται αρχικά τους Ντιντιέ Ντρογκμπά, Ντιέγκο Μιλίτο, Βούτσινιτς
και Κλόζε που απασχολούν και εκείνοι την «Γαλατά», αλλά οι περιπτώσεις τους παρουσιάζουν δυσκολίες. Όσο για τον Τζιμπρίλ Σισέ ; το δημοσίευμα τονίζει… «Ο Σισέ παρακολουθείται στενά μετά από εισήγηση του Φατίχ Τερίμ. Η Γαλατά θέλει να ολοκληρώσει το συντομότερο δυνατόν την υπόθεση με τον επιθετικό και θέλει να φέρει ένα μεγάλο όνομα στην ομάδα».

Από την μεριά της η ιστοσελίδα «yeniasir» παρουσιάζει τους Ντιντιέ Ντογκμπά και Τζιμπρίλ Σισέ, τους δύο μεγάλους στόχους της Γαλατάσαραι για την επίθεση. Οι Τούρκοι τονίζουν μάλιστα ότι ο Γάλλος σταρ αποτελεί εναλλακτική λύση πίσω από τον άσο της Τσέλσι και αποκαλύπτουν πρόταση της «Γαλατά» στον Παναθηναϊκό για τον Σισέ, κάτι βέβαια που έχει γίνει γνωστό από εχτές (Πέμπτη).

Τα δημοσιεύματα στην Τουρκία πάντως πρέπει να σημειώσουμε ότι πέφτουν «βροχή» και το γενικότερο κλίμα είναι ότι η «Γαλατά» πάει πρώτα για την μεγάλη «βόμβα» με τον Ντρογκμπά. Εάν δεν τα καταφέρει τότε είναι πιθανό να «φουλάρει» για τον Γάλλο τον οποίο θέλει στην ομάδα σαν …τρελός ο Τερίμ που φαίνεται να έχει θέσει… βέτο για την απόκτηση του Σισέ!

theplayer.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα