Ρολάν Γκαρός: Εύκολα στον τελικό ο Ναδάλ

10:55 3/6/2011 - Πηγή: 24wro
Ο πρώτος ημιτελικός του Ρολάν Γκαρός έχει μεγάλο φαβορί...


Ο Ράφα Ναδάλ αντιμετωπίζει τον Άντι Μάρεϊ και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τσεκάρει το πρώτο εισιτήριο του τελικού!


Όπως το είχαμε προβλέψει στην αρχική μας προαναγγελία, μάλλον, στο γενικό αφιέρωμα του Ρολάν Γκαρός. Του τουρνουά που κάλλιστα θα μπορούσε να μετονομαστεί σε «Ράφα Ναδάλ Όπεν». Με μόλις μια ήττα στα έξι τελευταία χρόνια στο κορυφαίο Γκραν Σλαμ, ο τενίστας από τη Μαγιόρκα δικαιούται να ακούει τέτοιου είδους κολακείες! Βέβαια, φέτος θα έχει ακόμη μεγαλύτερη
πρόκριση, αν στον τελικό φτάσει ο φορμαρισμένος και unstoppable Τζόκοβιτς.

Για να γίνει αυτό όμως, πρέπει να περάσει πρώτα το εμπόδιο του Άντι Μάρεϊ. Δεν θα δυσκολευτεί και πάρα πολύ… Ο Βρετανός τενίστας είναι ο κατ΄εξοχήν looser αθλητής. Δηλαδή, συνεπής στα μεγάλα ραντεβού, φτάνει συχνά στα προημιτελικά, συχνότερα στα ημιτελικά, αλλά μέχρι εκεί! Αδυνατεί να κάνει το βήμα παραπάνω, αφού από τα μεγάλα παιχνίδια άντε να πάρει τα 2 από τα 10! Θέλει εναγωνίως να φτάσει σε τίτλο Γκραν Σλαμ, και γι αυτό άλλαξε πρόσφατα προπονητή! Ήδη είναι βελτιωμένος, αλλά όπως είχα γράψει παλιότερα, η ηττοπάθεια δύσκολα… προπονείται!

H πρόταση: Κάπως έτσι, ο Ναδάλ θα φτάσει στον τελικό του τουρνουά «του», αλλά το 1,14 που δίνει η πρόκρισή του, δεν έχει αξία. Οπότε ποντάρουμε τα περισσότερα χρήματά μας στο 3-0 του Ισπανού που έχει 1,90 και λίγα…λιγότερα, στη νίκη του Νο1 τενίστα παγκοσμίως με 3-1 σετ, με απόδοση 3,50.
Keywords
Τυχαία Θέματα