Εκείνη η άβολη στιγμή για έναν άντρα

23:58 29/4/2012 - Πηγή: 24wro
Μια γυναίκα αντάλλαξε εμπειρίες με πολλές άλλες γυναίκες...
και μαζί έφτιαξαν το top-10 των καταστάσεων που οι περισσότεροι άντρες δεν μπορούν να διαχειριστούν. Εσύ μπορείς;

Αυτή η λίστα δημιουργήθηκε για σένα με πολλή αγάπη από ένα σύνολο γυναικών, οι οποίες έβαλαν κάτω τις κοινές τους εμπειρίες και κατέληξαν στις 10 πιο κλασικές περιπτώσεις που οι άντρες χάνουν το coolness τους και να αδυνατούν να αντιδράσουν με φυσιολογικό τρόπο.
Πριν ξεκινήσεις να διαβάζεις, ας θέσουμε τις βάσεις
για τη σωστή ανάγνωση αυτού του κειμένου:
Α) Η λίστα δεν είναι πλήρης. Και δεν θα μπορούσε να είναι, διότι η κάθε γυναίκα έχει τα δικά της βιώματα να αναφέρει όπου οι άντρες αντιδρούν αμήχανα (μερικές είπαν “όταν παίρνω τον έλεγχο στο κρεβάτι”. Κάποιες είπαν “όταν του λέω πως τον αγαπάω”. Μια είπε “όταν τον χουφτώνει η μαμά του” – οι υπόλοιπες την κοιτάξαμε με τρόμο). Στα παρακάτω 10 όμως, όλες συμφωνήσαμε πως έχουμε δει έστω και έναν άντρα στη ζωή μας να κομπλάρει και να συμπεριφέρεται αστεία.
Β) Η λίστα δεν ισχύει για όλους. Κάποιοι άντρες νιώθουν άβολα σε καταστάσεις που για κάποιους άλλους είναι απολύτως νορμάλ. Προφανώς κάποια από τα παρακάτω δεν θα ισχύουν για σένα. Ό,τι δεν σε αφορά προσπέρασέ το και άσε εκείνον που τον αφορά να διαβάσει για την περίπτωσή του. Αν νιώθεις πως δεν σε αφορά τίποτα, μάλλον σε αφορούν όλα.

Η άβολη στιγμή που μια γυναίκα……σε φιλάει μπροστά σε ξένο κόσμο
Σίγουρα υπάρχουν και άντρες που δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τις δημόσιες εκδηλώσεις τρυφερότητας της κοπέλας τους. Αλλά είναι μειοψηφία. Τα φιλιά, οι αγκαλιές και τα χάδια παρουσία τρίτων προσώπων - ειδικά εκείνων που θες να δώσεις την εντύπωση πως είσαι ένας στιβαρός, μάτσο άντρας – συνήθως πυροδοτούν αντιδράσεις όπως αντανακλαστικό τράβηγμα, ενοχλημένο βλέμμα και σφιχτό χαμόγελο που μοιάζει, μέσα από τα δόντια, να λέει “α-γα-πη - μου - με - ρεζιλεύεις”. Κανένα πρόβλημα. Απλά μην απορήσεις αν στη συνέχεια εκείνη ξεκινήσει να λέει για τότε που μπήκε στο σπίτι η ακρίδα και εσύ βρέθηκες πάνω στον καναπέ. Θέλει απλά να σου δείξει τι πραγματικά σημαίνει “με ρεζιλεύεις”.
…λέει σε άλλους ιστορίες για τον πρώην της
Ο οποίος, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, τυχαίνει να είναι και ένας εξαιρετικά εμφανίσιμος, έξυπνος, κοινωνικός, πετυχημένος νέος. Ο μπαγλαμάς. Ποια η θέση σου σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση; Αν ζητήσεις να διακοπεί αυτή τη συζήτηση, είσαι ζηλιάρης. Αν τολμήσεις να ειρωνευτείς, είσαι κομπλεξικός. Αν μείνεις σιωπηλός, φαίνεται θιγμένος. Μην κομπλάρεις. Υπάρχουν και χειρότερα. Όπως, ας πούμε, να πέσεις σε συζήτηση που αναφέρονται δύο, τρεις ή και τέσσερις υπέροχοι πρώην της, κάνοντας σε να ανησυχείς αν μπαίνεις, έστω, στη top δεκάδα.
…πέφτει σε trance ανασφάλειας
Έρχεται μια στιγμή στη ζωή κάθε γυναίκας που αισθάνεται η πιο άσχημη και – κυρίως- η πιο χοντρή γυναίκα στον πλανήτη. Κανένα ρούχο δεν της πάει, δεν θέλει να βγει από το σπίτι, θέλει να χωθεί κάτω από το πάπλωμα και να μείνει για πάντα εκεί τρώγοντας γαριδάκια. Να εύχ
Keywords
Τυχαία Θέματα