Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για την Γιουνάιτεντ!

18:30 2/4/2011 - Πηγή: 24wro
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ένα ημίχρονο κατάφερε να πετύχει τέσσερα γκολ... και να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 απέναντι στην Γουέστ Χαμ παίρνοντας τη νίκη με 4-2.
Οι μεγάλες ομάδες φαίνονται στα δύσκολα. Και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για ακόμα μία φορά στο φετινό πρωτάθλημα απέδειξε ότι είναι από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης.
Παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 από τη Γουέστ Χαμ στο ημίχρονο, κατάφερε να πάρει τη νίκη με 4-2, παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο στην επανάληψη.
Στα πρώτα
25 λεπτά, τα «σφυριά» είχαν πάρει το προβάδισμα με 2-0, με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι του Μαρκ Νομπλ (11’, 25’). Το σημαντικό αυτό προβάδισμα φαίνεται πως «κοίμισε» την ομάδα του Άβρααμ Γκραντ η οποία στην επανάληψη κλείστηκε στα καρέ της για να διατηρήσει το δικό της προβάδισμα.
Ωστόσο, από εκεί και πέρα οι «κόκκινοι διάβολοι» έχοντας σε εκπληκτική ημέρα τον Γουέιν Ρούνεϊ, σε διάστηκε 15 λεπτών πέτυχε τρία τέρματα παίρνοντας και τη νίκη. Ο Άγγλος επιθετικός αρχικά μείωσε στο 65’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και στο 73’ ισοφάρισε με πολύ ωραία κίνηση και τελείωμα. Η ολική ανατροπή για την ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον (που είδε το παιχνίδι από την εξέδρα λόγω της τιμωρίας του), ήρθε στο 79΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Τσικαρίτο με κοντινή προβολή στο 84’.
Με αυτή τη νίκη οι «κόκκινοι διάβολοι» αύξησαν τη διαφορά τους από την Άρσεναλ στους οκτώ βαθμούς, με δύο παιχνίδια παραπάνω όμως. Αντίθετα η Γουέστ Χαμ παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία και συνεχίζει να παλεύει για την επιβίωσή της.
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Γκριν, Άπσον, Ντα Κόστα, Μπριτζ, Γιάκομπσεν, Πάρκερ, Χίτσλσπεργκερ, Νομπλ (83’ Κιν), Ο’Νιλ (83’ Ομπίνα), Κόουλ (68’ Πικιόν), Μπα
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Κούστσακ, Εβρά (46’ Ερνάντεζ), Σμόλινγκ, Βίντιτς, Φάμπιο Ντα Σίλβα, Γκιγκς, Παρκ (64’ Μπερμπάτοφ), Κάρικ, Βαλέντσια, Γκίμπσον, Ρούνεϊ (87’ Νάνι)

onsports.gr 
Keywords
Τυχαία Θέματα