Ένας Έλληνας στους 4 φιναλίστ για το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα

00:15 29/4/2011 - Πηγή: 24wro

Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), είναι ένα κεντρο-δεξιό Ευρωπαϊκό πολιτικό κόμμα...



που υποστηρίζει την Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση.

Eίναι το μεγαλύτερο πολιτικό κόμμα σε Ευρωπαϊκό επίπεδο αφού κατέχει την πλειοψηφία των εθνικών αντιπροσώπων των Κρατών Μελών σε όλα τα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στο Συμβούλιο της Ευρώπης. Αποτελείται από εθνικά πολιτικά κόμματα τα οποία στο σύνολό τους είναι 73 και προέρχονται από 39 Ευρωπαϊκές χώρες.

Έχοντας ιδρυθεί το 1976, φέτος το ΕΛΚ γιορτάζει τα 35 του χρόνια. Με αυτή την αφορμή, προκήρυξε
διαγωνισμό για τη δημιουργία ειδικού επετειακού λογοτύπου, διαγωνισμός ο οποίος βρίσκεται τώρα στη δεύτερη φάση του. Αφού έχει ολοκληρωθεί η φάση της υποβολής των συμμετοχών, μια τετραμελής επιτροπή έχει επιλέξει τις τέσσερις καλύτερες προτάσεις. Ανάμεσά τους είναι και η πρόταση του Έλληνα σχεδιαστή Γιάννη Φετάνη.

Τώρα είναι η σειρά του κοινού, να εκλέξει ποιος θα είναι ο λογότυπος που θα συνοδεύσει τον εορτασμό της συμπλήρωσης των 35 χρόνων από τη δημιουργία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Ο νικητής θα έχει τη δυνατότητα να εργαστεί στα γραφεία του ΕΛΚ στις Βρυξέλλες για το διάστημα των τριών μηνών.

Η ψηφοφορία γίνεται μέσω του facebook. Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει με την ψήφο του στηρίζοντας τον Έλληνα γραφίστα θα πρέπει πρώτα να κάνει “like” στη σελίδα του ΕΛΚ και στη συνέχεια να κάνει πάλι “like” στην πρόταση του Γιάννη.

Keywords
Τυχαία Θέματα