Έξαλλη η Rihanna

13:50 10/12/2012 - Πηγή: 24wro
Το λέει ο θυμόσοφος ελληνικός λαός «το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού». Η Rihanna προφανώς δεν το γνώριζε...
κι ούτε ενημερώθηκε προτού επιστρέψει στην αγκαλιά του πρώην αγαπημένου της Chris Brown (ναι, είναι αυτός που την κακοποίησε και ισχύει ακόμη η περιοριστική εντολή εναντίον του).

Λίγους μήνες τώρα έχουν φουντώσει οι φήμες για επανασύνδεση του ζευγαριού αν και
η ίδια η σταρ το αρνείται, αν και από μόνη της όλο αναρτεί φωτογραφίες των δυο τους αγκαλιά, εκείνου μισόγυμνου στο κρεβάτι κ.λπ. κ.λπ. ενώ έχει ήδη «χτυπήσει» νέο τατουάζ στον σβέρκο της με το παρατσούκλι του «Breezy». Ωστόσο, έξαλλη έγινε όταν ανακάλυψε ότι ύστερα από τόση αγάπη, ο αγαπημένος της βρέθηκε στο Παρίσι για συναυλία αλλά εντελώς τυχαία στην Πόλη του Φωτός βρέθηκε και η τέως σύντροφός του, το μοντέλο Karrueche Tran, η οποία τον συνόδευσε μετά την εμφάνισή του στη... βραδινή του διασκέδαση. Όπως είπε πηγή στη βρετανική Sun «δεν μπορεί να βάλει καλά στο κεφάλι της ότι ο Chris δεν θα αλλάξει ποτέ. Του έχει δώσει τόσες ευκαιρίες από τον ξυλοδαρμό το 2009 και μετά κι ακόμη την πληγώνει αφάνταστα διασκεδάζοντας με άλλες».

Η Rihanna άρχισε να αναρτεί επιθετικά σχόλια στη σελίδα της, όπως «να προσέχετε τι ανέχεστε», «αντίο χ...η», «δίνει, παίρνεις και μετά το δίνεις γ...α πίσω» κ.ά. Όμως φαίνεται πως τα ξαναβρήκαν καθώς μετά τα... γαλλικά που του εκστόμισε, μετά ανήρτησε φωτογραφία όπου εκείνη βρίσκεται ξαπλωμένη στην αγκαλιά του Brown. «Μου λείπει ο .... #αγκαλίτσα# #BFFlife» εξομολογήθηκε, αποδεικνύοντας ότι αυτή είναι μία σχέση για γερά νεύρα και στομάχια.

real.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα