Φορητό ηλιακή συσκευή δημιουργεί πόσιμο νερό

22:16 13/1/2012 - Πηγή: 24wro
Ο κ. Liow είναι ένας απόφοιτος σπουδαστής στο Πανεπιστήμιο Monash και έχει σχεδιάσει μια φορητή συσκευή...
καθαρισμού του νερού με τοην ονομασία Solarball.
Αυτός ο καθαριστής είναι αρκετά απλός και μπορεί να κάνει έως και 3 λίτρα ασφαλές πόσιμο νερό την μέρα.
Ακουμπάτε την μπάλα έξω στον ήλιο, όπου απορροφά το φως του ήλιου και κάνει το βρώμικο νερό να εξατμιστεί. Οι ρυπαντές στη συνέχεια διαχωρίζονται από το καθαρό νερό το οποίο είναι έτοιμο για κατανάλωση.
Αυτό το solarball δεν είναι μόνο εξαιρετικά
εύκολο στη χρήση, αλλά είναι προστατευμένο και με κέλυφος ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες που το καθιστά ιδανικό για τους ανθρώπους που ζουν σε ζεστό χώρο, ειδικά όπου υπάρχουν ελλείψεις νερού. Αυτή η πατέντα κάνει επίσης για μια έκτακτη κατάσταση επιβίωσης. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη μπάλα όταν ο καιρός είναι αρκετά ζεστός για να εξατμιστεί το νερό και θα σας εξοικονομήσει χρόνο, ενέργεια (αν είχατε), και ταμπλέτες καθαρισμού νερού.
Σε αυτό το σημείο η συσκευή είναι το πρωτότυπο και μάλλον θα πρέπει να βελτιωθεί. Δεν έχουμε ιδέα σχετικά με το πότε αυτό το gadget θα ξεκινήσει να πωλείται, αλλά είναι σίγουρο οτι θα είναι πολύ προσιτό στην τιμή του, γιατί η αρχική ιδέα για αυτό το σχέδιο ήταν να απευθυνθεί σε ανθρώπους σε περιοχές χαμηλού εισοδήματος οι οποίοι δεν είναι σε θέση να πάρουν ή να αγοράσουν καθαρό νερό.
Για να είστε ενήμεροι γι αυτό το έργο και να μάθετε για τυχόν αλλαγές ή τις ημερομηνίες διάθεσης στην αγορά μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα Monash.edu

hellasxg.blogspot.com
Keywords
Τυχαία Θέματα