Φουντώνει το κίνημα των φτηνών προϊόντων

09:48 20/3/2012 - Πηγή: 24wro
Ολοένα και περισσότερες περιοχές της χώρας εισέρχονται στο κίνημα των συναλλαγών χωρίς...
μεσάζοντες. Στην Πέλλα, ο Δήμος Αλμωπίας απευθύνθηκε σε παραγωγούς για απευθείας διάθεση γεωργικών προϊόντων στους δημότες του. Στο πλαίσιο αυτό και σε συνεργασία με τους πατατοπαραγωγούς του Αρχαγγέλου και τους παραγωγούς ελαιόλαδου Μεσσηνίας, προχωρεί στη διανομή πατάτας και παρθένου ελαιόλαδου. Η τιμή της πατάτας είναι 0,25 ευρώ το κιλό για την άσπρη πατάτα και 0,35 ευρώ το κιλό για την κίτρινη πατάτα, ενώ η τιμή του παρθένου ελαιόλαδου είναι 3 ευρώ το λίτρο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώνουν
το έντυπο της παραγγελίας έως και την Τρίτη 27 Μαρτίου (για την παραγγελία της πατάτας) και έως 6 Απριλίου (για την παραγγελία ελαιόλαδου), στο ισόγειο του Δημαρχείου.

Επίσης παραγγελίες γίνονται και στο e-mail: [email protected]. Η διανομή της πατάτας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Μαρτίου στο υπαίθριο πάρκινγκ του Δημοτικού Καταστήματος της Αριδαίας.

Στο μεταξύ, η Μητρόπολη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας ίδρυσε Κοινωνικό Παντοπωλείο στην πόλη των Γιαννιτσών. Η προσπάθεια αυτή συντονίζεται από επιτροπή του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως ενώ συμμετέχουν και ενισχύουν τα τοπικά φιλόπτωχα των ενοριών της πόλης.

Στο μεταξύ, με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται το κίνημα των φτηνών προϊόντων στην Αττική. Σήμερα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει διανομή ρυζιού στην πλατεία Κύπρου στο Κερατσίνι. Από τις 12 το μεσημέρι ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας και το κίνημα εθελοντισμού και κοινωνική στήριξης των πολιτών, σε συνεργασία με παραγωγούς ρυζιού από την Ανθήλη Λαμίας, πρόκειται να διαθέσουν μεγάλες ποσότητες ρυζιού σε συσκευασίες των πέντε κιλών με μόλις 5 ευρώ. Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας έχει εκφράσει ενδιαφέρον και για απευθείας διάθεση στους κατοίκους της περιοχής αμνοεριφίων της πασχαλινή περίοδο.
Keywords
Τυχαία Θέματα