Γερμανία: «Λυγίζει» το Αννόβερο

21:10 21/4/2011 - Πηγή: 24wro
Τέσσερις στροφές απέμειναν στην Μπουντεσλίγκα και το ενδιαφέρον...
τώρα κορυφώνεται. Το παιχνίδι της Φράιμπουργκ με το Αννόβερο στο «Μπαντενόβα» ανοίγει την αυλαία της 31ης αγωνιστικής με τους γηπεδούχους να «καίγονται» για τους τρεις βαθμούς και τους φιλοξενούμενους να «κυνηγούν» την Μπάγερν για να της πάρουν την 3η θέση.






Φράιμπουργκ: Οι ελπίδες της ομάδας του Ρόμπιν Ντουτ για ευρωπαϊκή έξοδο δεν έχουν «σβήσει», απλά έχουν λιγοστέψει σε μεγάλο βαθμό. Η απόσταση που χωρίζει την γηπεδούχο από τη 6η Νυρεμβέργη δεν είναι απαγορευτική –
μόλις πέντε βαθμοί- αλλά το πρωτάθλημα τελειώνει και είναι δύσκολο να καλυφθεί άμεσα. Παρόλα αυτά οι παίκτες της έχουν σήμερα μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να νικήσουν το εκπληκτικό φέτος Αννόβερο αφού θα έχει δύο σημαντικές απουσίες.










Στον αγώνα της 30ης αγωνιστικής η Φράιμπουργκ πήγε στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» και γνώρισε την ήττα με 3-0 από την Ντόρτμουντ. Λογικό αποτέλεσμα αν και το παιχνίδι δεν είχε ανοίξει πριν από το τελευταίο 20λεπτο. Ίσως επιστρέψει ο Ρόζενταλ, λιγότερες οι πιθανότητες για τον Αμπντελσανκί και οι δύο μέσοι.










Αννόβερο: Λίγο ακόμα έμεινε για να «κλείσει» μια φανταστική χρονιά για το Αννόβερο. Δεν σταματά να παλεύει κάθε ματς και στο τέλος ότι βγει θα είναι προς όφελος της. Η ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής (0-0) στο Αμβούργο δεν ήταν κακό αποτέλεσμα αν και μπορούσε να φύγει και με το τρίποντο από εκεί. Έκανε περισσότερες ευκαιρίες από την αντίπαλο της ενώ οι αντεπιθέσεις της ήταν «φωτιά».






Στον σημερινό αγώνα που είναι για τους φιλοξενούμενους ακόμα ένας «τελικός» θα απουσιάσει ο Γιαν Κόναν (επιθετικός) που είναι το Α και το Ω της γραμμής κρούσης και ο Πίντο που είναι ο «κινητήριος μοχλός» στο κέντρο.






Στο ψαχνό: Θα πιστέψουμε στον άσο της Φράιμπουργκ αφού είναι δυνατή στην έδρα της, η απόδοση της 10bet εξαιρετική (2.47) και οι απουσίες των φιλοξενούμενων είναι σημαντικές.


bettv
Keywords
Τυχαία Θέματα