Γιατί δείχνει ψυχρή η Έλενα;

17:21 7/11/2011 - Πηγή: 24wro
Στην κάμερα της... «Πρωινής Μελέτης» μίλησε η Ναταλία Γερμανού για την Έλενα Παπαβασιλείου, για τον νέο ρόλο της Σίσσυς Χρηστίδου, αλλά και την απόφαση του ALPHA να μη συμμετέχει τελικά στο «Μες στην καλή χαρά» η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Δεν είχα ποτέ πρόβλημα εγώ με την Έλενα,
ούτε φέτος ούτε πέρσι, ούτε πρόπερσι. Δεν είναι στον χαρακτήρα μου. Δεν είμαι ούτε λυσσασμένη για δημοσιότητα, ούτε “γυαλίζει το μάτι μου”, ούτε έχω αυτό που έχουν άλλες παρουσιάστριες “να μιλήσω, να φανώ, να επισκιάσω τους πάντες γύρω μου”» δήλωσε η Ναταλία Γερμανού και συμπλήρωσε:

«Είναι παρεξηγημένη, γιατί, επειδή μεγάλωσε στη Γερμανία, δεν έχει αυτό που έχουμε οι Ελληνίδες, εμείς που είμαστε ναζιάρες, γλυκούλες. Η Έλενα είναι σοβαρή, είναι μετρημένη και αυτό την κάνει πολλές φορές να δείχνει απρόσιτη, να δείχνει ψυχρή. Ενώ δεν είναι έτσι στη ζωή της. Όταν συμπαθήσει κάποιον, τον συμπαθεί πραγματικά. Και ό,τι λέει μπροστά σου, το λέει και πίσω. Και το εκτιμώ πολύ εγώ αυτό στους ανθρώπους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στο νέο βήμα της Σίσσυς Χρηστίδου, η Ναταλία Γερμανού σχολίασε «Μου αρέσει η εκπομπή με τη Σίσσυ. Έχουμε ανταλλάξει ευχές, είναι όλα καλά».

Τέλος, αποκάλυψε για ποιο λόγο δεν είναι στην ομάδα του «Μες στην καλή χαρά» η Κατερίνα Ζαρίφη: «Δεν ήταν στο χέρι μου. Είχε συζητηθεί να είναι μαζί μας, αλλά δεν έγινε δεκτό το αίτημά μου από το κανάλι» δήλωσε η παρουσιάστρια του ALPHA.


Keywords
Τυχαία Θέματα