Ώρα 5μμ: πρωθυπουργός της χώρα ακόμα ο ΓΑΠ

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την ανακοίνωση της νέας κυβέρνησης. «Πυρετός» συσκέψεων στα επιτελεία  ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Κάλεσμα στο λαό να ανατρέψει τη νέα κυβέρνηση απηύθυνε η Αλέκα Παπαρήγα. Προϋποθέσεις για τη στήριξη του όλου εγχειρήματος έθεσε ο Γ. Καρατζαφέρης.

«Ενώνουν τις αποτυχίες τους για να μας «σώσουν», σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας.

Από το γραφείο του Γ. Παπανδρέου τονίζουν πως δεν έχει επικοινωνήσει ακόμα με τον Α. Σαμαρά. Το επικρατέστερο όνομα πάντως που ακούγεται για πρωθυπουργός είναι του Λ. Παπαδήμα.

Όπως είπαν όμως στο Mega, ανέκυψε ένα συνταγματικό θέμα στην πρωινή σύσκεψη καθώς ο Γ. Παπανδρέου δεν παραιτείται αλλά παραδίδει. Ψάχνουν να βρουν μια συνταγματική λύση.

Ώρα 5μμ, λοιπόν και πρωθυπουργός της χώρας είναι ακόμα ο ΓΑΠ.

Και τι κάνει;

Βγαίνει από την είσοδος της Βουλής πάνω από τον Άγνωστο Στρατιώτη κατεβαίνει τα σκαλιά και επιχειρεί να περάσει μέσα από τις μπάρες για να πάει απέναντι.

Προσπαθεί να περάσει, αλλά δεν …χωράει. Τότε τον πλησιάζουν οι άντρες της συνοδείας του και διακριτικά του λένε να βγει από την άλλη είσοδο. Έτσι διασχίζει πάλι αμέριμνος την αυλή της Βουλής , βγαίνει από την είσοδο της Β. Σοφίας και καταλήγει στο King George.

Μην με ρωτάτε, δεν ξέρω τι αναφέρει το ημερήσιο δελτίο αυτοκτονιών…

Αντικοινοβουλευτικός

Keywords
Τυχαία Θέματα