Γιατί ξέσπασε σε κλάματα η Ελεονώρα;

23:40 2/5/2011 - Πηγή: 24wro
H Ελεονώρα Μελέτη, μίλησε σήμερα στην εκπομπή της «Πρωινή Μελέτη» για το προσωπικό ζήτημα... που την απασχόλησε όλη τη περασμένη εβδομάδα, που την απέσπασε από τις πρόβες του «Dancing With The Stars» και την έκανε να νιώθει άσχημα με τη χθεσινή της εμφάνιση.

«Δεν ήμουν ευχαριστημένη με την εμφάνισή μου χθες το βράδυ. Κι άλλες φορές έχω χορέψει και δεν ήμουν πολύ καλά ψυχολογικά, αλλά μετά το
τέλος της χορογραφίας είχα νιώσει πάρα πολύ καλά. Χθες δεν το ένιωσα αυτό. Ήμουν πολύ καλύτερη στις πρόβες. Με τη βαθμολογία όμως είμαι ευχαριστημένη», είπε η Ελεονώρα.

Ο παρτενέρ της Ηλίας Λαδάς, παρηγόρησε την Ελεονώρα, όταν εκείνη ξέσπασε σε κλάματα. Όπως εξομολογήθηκε η ίδια στο πλατό του σόου, ήταν ένα προσωπικό της θέμα.

Η 32χρονη παρουσιάστρια είπε το βράδυ της Κυριακής «Είχα μια πάρα πολύ δύσκολη εβδομάδα για ένα προσωπικό μου θέμα. Χθες, δεν μπόρεσα να κάνω την τελευταία πρόβα λόγω προσωπικού μου ζητήματος... είχα ένα φοβερό ψυχολογικό ξέσπασμα, κλαίγοντας για τρεις ώρες και με βοήθησε πάρα πολύ ο Ηλίας».
Keywords
Τυχαία Θέματα