Γύρισε και… ετοιμάζεται για τελικό ο Παναθηναϊκός

15:49 14/5/2012 - Πηγή: 24wro
Στην Αθήνα βρίσκεται η αποστολή του Παναθηναϊκού, καθώς οι παίκτες του Εξάστερου πάτησαν το πόδι τους στο...
«Ελ. Βενιζέλος», ωστόσο δεν θέλησαν να κάνουν δηλώσεις, δείχνοντας να κοιτάζουν από τώρα τις μάχες των τελικών του πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό. Δηλώσεις δεν θέλησαν να κάνουν ούτε τα μέλη του τεχνικού τιμ
της ομάδας, γεγονός που δείχνει πως στο «τριφύλλι» έχουν αρχίσει ήδη την επιχείρηση «ηρεμία» ενόψει των μαχών με τους «ερυθρόλευκους».
Αξίζει να αναφερθεί πως στα πρόσωπα όλων των παικτών του «τριφυλλιού» φαινόταν η κούραση από το ταξίδι και αυτός ήταν και ένας από τους λόγους για τους οποίους δεν έγιναν δηλώσεις. Πρώτος παίκτης που βγήκε από το αεροδρόμιο, ήταν ο Μάικ Μπατίστ, ο οποίος δεν είχε διάθεση για… κουβέντες, ενώ μαζί του, αναχώρησαν και οι Σμιθ, Σάτο, που επιβιβάστηκαν στο πούλμαν που περίμενε τους άσους των «πρασίνων».
Όσο για τους υπόλοιπους παίκτες; Ακολούθησαν τους τρεις προαναφερόμενους, ωστόσο λίγοι ήταν εκείνοι που μπήκαν στο πούλμαν, καθώς οι περισσότεροι αποχώρησαν με άλλα μέσα από το «Ελευθέριος Βενιζέλος». Οι παίκτες του Ομπράντοβιτς θα πραγματοποιήσουν μίνι προετοιμασία μέχρι την Πέμπτη, οπότε και θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της πρώτης μάχης για τους τελικούς του πρωταθλήματος.

sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα