Η Meryl Streep επέλεξε Jaeger-LeCoultre στις χρυσές σφαίρες

19:57 30/1/2012 - Πηγή: 24wro
Στην 69η απονομή των Χρυσών Σφαιρών, η Meryl Streep, κέρδισε ...τη Χρυσή Σφαίρα για την καλύτερη Γυναικεία Ερμηνεία σε δράμα, για το ρόλο της ως Μάργκαρετ Θάτσερ στην ταινία «Σιδηρά Κυρία». Για την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί, επέλεξε να φορέσει ένα Jaeger-LeCoultre 101 Etrier.

Η Meryl Streep, ως Μάργκαρετ
Θάτσερ στην ταινία «Σιδηρά Κυρία», φοράει ένα vintage Reverso της Jaeger-LeCoultre, σε κίτρινο χρυσό, μέρος της Jaeger-LeCoultre Ηeritage Gallery.

Ο Οίκος Yψηλής Ωρολογοποιίας Jaeger-LeCoultre είναι ένας από τους σημαντικότερους ηγέτες στην ιστορία της ωρολογοποιίας από το 1833. Το πρωτοποριακό βήμα που έκανε ο Oίκος συνενώνοντας όλο το φάσμα των τεχνικών και καλλιτεχνικών επαγγελμάτων κάτω από μία στέγη στη Vallee de Joux της Ελβετίας δημιούργησε ένα ανεξίτηλο αποτύπωμα στην ανάπτυξη της ωρολογοποιίας.

Η Jaeger-LeCoultre έχει μια εντυπωσιακή σειρά από παγκόσμιες πρωτιές, εξαιρετικές δημιουργίες και θρυλικά μοντέλα στο ενεργητικό της, συμπεριλαμβανομένων των Reverso, Duoplan, Master Control, Memovox Polaris, Gyrotourbillon και Atmos. Καθοδηγούμενo από την πολύχρονη τεχνογνωσία και τη συνεχή αναζήτηση για τεχνικές βελτιώσεις, το τεχνικό τμήμα δημιουργεί κάθε ρολόι αρμονικά και με το ίδιο πάθος.

Κάθε κομψοτέχνημα, φέρει 178 χρόνια εμπειρίας και την τεχνογνωσία τουλάχιστον 40 ειδικοτήτων. Βασιζόμενη σε μια τεράστια κληρονομιά που περιλαμβάνει πάνω από 1.200 calibres και πάνω από 300 κατοχυρωμένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, η Jaeger-LeCoultre παραμένει ταυτισμένη με την Yψηλή Ωρολογοποιία.
Keywords
Τυχαία Θέματα