Η ΑΕΚ παλεύει με τους... Άγγλους

13:02 4/7/2011 - Πηγή: 24wro
Η αλήθεια είναι πως ακόμα και καμία ομάδα στον... πλανήτη να μην ήθελε τον Τίμο Χίλντεμπραντ, η ΑΕΚ δεν θα ήταν εύκολο να τον αποκτήσει. Και αυτό διότι το κασέ του Γερμανού πορτιέρο, έστω και αν δεν είναι υψηλό, δεν είναι μέσα στις δυνατότητες της Ένωσης. Όμως η υπόθεση Χίλντεμπραντ γίνεται ακόμα πιο δύσκολη για την ΑΕΚ, από την στιγμή που δεν παίζει μόνη της. Δυο αγγλικές ομάδες από την Πρέμιερ Λιγκ έχουν ψηλά στην λίστα τους τον Γερμανό πορτιέρο.
Γεγονός που καθιστά ακόμα πιο περίπλοκη την κατάσταση. Η ΑΕΚ θα επιδιώξει, ακόμα και σήμερα, μια ακόμα επαφή, προσπαθώντας τουλάχιστον να προλάβει τους άλλους μνηστήρες. Δεν είναι όμως διόλου εύκολα τα πράγματα.

Προτάθηκε ο Πλάνας

Μπορεί η ΑΕΚ να «καίγεται» για τερματοφύλακα, να ψάχνει σέντερ φορ, να κοιτάζει για κεντρικό αμυντικό, αλλά εξετάζει και μια περίπτωση αριστερού μπακ. Στην ΑΕΚ προτάθηκε και εξετάζεται ο Κάρλες Πλάνας. Ο 20χρονος αριστερός μπακ προέρχεται από τα σπλάχνα της Μπαρτσελόνα. Μάλιστα έχει κάνει φέτος μια σχετικά γεμάτη σεζόν (17 συμμετοχές εκ των οποίων οι 16 ως βασικός) με την φανέλα της Μπαρτσελόνα Β. Βεβαίως ο 20χρονος Καταλανός, με το προσιτό κασέ, αγωνίζεται σε μια θέση στην οποία η ΑΕΚ δεν καίγεται για ενίσχυση. Από την άλλη μεριά, με δεδομένο πως ο Κλαούντιο Νταντόμο θα αποτελέσει παρελθόν, ουσιαστικά η ομάδα μένει με μοναδικό καθαρόαιμο αριστερό μπακ τον Νίκο Καράμπελα. Επομένως αν η περίπτωση του Πλάνας εγκριθεί από τον Χιμένεθ και είναι προσιτή οικονομικά, ενδεχομένως και να προχωρήσει.

theplayer.gr 
Keywords
Τυχαία Θέματα