Η χρυσή πατούσα των Beckhams

14:56 1/8/2011 - Πηγή: 24wro
Το είδαμε κι αυτό. Τρελάθηκαν αυτοί οι Beckhams με την νεογέννητη... Harper, που τους έχει πάρει στην κυριολεξία τα μυαλά.

Τόσα χρόνια περίμεναν την κόρη και τώρα που την «πέτυχαν» δεν θα το αφήσουν να πάει ανεκμετάλλευτο.
Έτσι, αφού ο χαζομπαμπάς David χτύπησε ένα ακόμα τατουάζ με το όνομα της μικρής και δήλωσε παντού ότι η «Harper» είναι το πιο όμορφο μωρό και πολύ κομψή, σκέφτηκε να κάνει κάτι ώστε να την θυμάται σε αυτή την ηλικία όταν πια η Haprer Seven θα έχει μεγαλώσει.

Τι έκαναν μαζί με τη
Victoria; κρατηθείτε. Τις πατούσες της κόρης τους… χρυσές! Ναι καλά διαβάσατε. Μπαμπάς και μαμά, πήραν τα μέτρα και το καλούπι του ποδιού της νεογέννητης Harper, και το έκαναν… χρυσό γλυπτό.

H παραγγελία έγινε σε γνωστό οίκο γλυπτικής του Λονδίνου και κόστισε 1000 ευρώ. Ο εν λόγω οίκος ειδικεύεται στην πιστή αποτύπωση μερών του σώματος, όπως πατούσες, δάχτυλα, χέρια, κ.τ.λ.

«Η Harper είναι τόσο όμορφη και τόσο πολύτιμή, που οι γονείς της ήθελαν να κρατήσουν μια πιστή, φυσική της αναπαράσταση από το πώς είναι τώρα, λίγες μόλις εβδομάδες μετά την γέννηση της. Ο David και η Victoria δεν σταματάνε να χαμογελούν και είναι οι πιο περήφανοι γονείς στον κόσμο», δήλωσε φίλη της οικογένειας στα ξένα tabloids.

Να δούμε τι άλλο θα σκεφτούν...!
Keywords
Τυχαία Θέματα