Η Έλενα Παπαβασιλείου αναλύει τις σχέσεις

07:25 27/5/2011 - Πηγή: 24wro
Θα μπορούσε να υπάρξει το τρίτο πρόσωπο;


Για τη σχέση μεταξύ των δυο φύλων, τα όσα λέει με τις κολλητές της, αλλά και το θέμα της απιστίας μίλησε η Έλενα Παπαβασιλείου στη συνέντευξή της στο «Down Town». Η σέξι παρουσία της ελληνικής τηλεόρασης έδωσε τη δική της άποψη για το θέμα των σχέσεων.

«Να σου πω την αλήθεια, το πρώτο που σε ενοχλεί είναι η ίδια η απιστία. Το με ποια τη διέπραξε ο σύντροφός σου έρχεται σε δεύτερη
ανάγνωση. Σίγουρα στέκεσαι και σε αυτό, βέβαια», είπε ερωτώμενη για το πώς αντιμετωπίζουν το τρίτο πρόσωπο οι γυναίκες.

Θα μπορούσε όμως να είναι αυτή το τρίτο πρόσωπο; «Είμαι πολύ απόλυτη στις σχέσεις μου, για να άντεχα ποτέ κάτι τέτοιο. Άλλωστε, πιστεύω ότι κάποια μονοπάτια καλό είναι να μην τα ακολουθείς καν», απαντά κατηγορηματικά.

Όσο για το αν συζητά με τις κολλητές της για την απιστία παραδέχεται: «Ναι, πολύ. Υπάρχουν, μάλιστα, κάποιες φίλες μου που θεωρούν πως όλοι οι άντρες απιστούν κι έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα αυτή. Εγώ, πάλι, όχι. Δεν συμβιβάζομαι με την απιστία. Όταν συμβουλεύω όμως κάποια φίλη μου, δεν σκέφτομαι τι κάνει εμένα ευτυχισμένη αλλά εκείνη. Γιατί μπορεί μια γυναίκα να θέλει να συγχωρήσει την απιστία και να μη χαλάσει τη σχέση της».
Keywords
Τυχαία Θέματα