Η Μαρία Σολωμού θέλει να παίξει την κακιά μάγισσα και όχι το θύμα, τη Χιονάτη

09:14 19/10/2012 - Πηγή: 24wro
Ένα παιδί που την κάνει χαρούμενη, ένας άντρας που την κάνει να γελάει...
η Ιουλιέτα που δεν της πάει και μια ζωή, που φαίνεται ότι πλέον την έχει πάρει στα χέρια της. Η Μαρία Σολωμού μιλάει στο Cosmo.gr κι εμείς προσπαθούμε ακόμη να βρούμε, τι σημαίνει η λέξη "αρούκατοι".
Η Μαρία Σολωμού μαζί με την Ηρώ Μανέ, τον Κρατερό Κατσούλη και τον Νίκο Αρβανίτη, πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση"Πήρε τη ζωή της στα χέρια
της" στο κέντρο πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος". Η παράσταση, λοιπόν, το έργο του Βασίλη Κατσικονούρη που ανεβαίνει για δεύτερη φορά φέτος, είναι η αφορμή να συναντηθούμε. Το ραντεβού είναι στο Γκάζι και την βρίσκω με τον Πάνο Μουζουράκη. Η κουβέντα κυλάει απλά και η Μαρία είναι όπως την βλέπεις στην τηλεόραση. Άνετη, όμορφη, τσιτάτη με βραχνή φωνή. "Μου αρέσει να κάνω σύγρονο ελληνικό θέατρο. Φέτος, που κάνουμε για δεύτερη φορά πρόβες, το ψάχνουμε περισσότερο. Συνέχεια υπάρχει κάτι νέο να ανακαλύψεις".

Ποιος κάνει κουμάντο στη δική σου ζωή; Εσύ, το παιδί σου ή ο σύντροφός σου;

Το παιδί μου προφανώς. Προσπαθώ να πάρω λίγο τα ηνία. Το στάνταρ είναι ότι πρέπει να πάω στη δουλειά, αν γινόταν να μην πάω, μπορεί και να μην είχα πάει μερικές φορές. Του το έχω εξηγήσει. Ως μητέρα, μόνη, που δουλεύει κιόλας, έχω απίστευτες ενοχές που δεν είμαι στο σπίτι. Όταν μου ζητάει κάτι, δεν χοροπηδάω, αλλά το κάνω. Του χαρίζομαι πολύ. Ως μητέρα, μόνη, που δουλεύει κιόλας, έχω απίστευτες ενοχές που δεν είμαι στο σπίτι.

Δύσκολο να σε φανταστούμε μαμά που υποκύπτει, καθώς έχεις καθιερώσει μια πιο wild εικόνα. Δεν είσαι η typical γλυκιά.

Ναι, δεν την έχω την εικόνα της γλυκιάς. Το ξέρω. Ούτε επίτηδες είναι. Δεν μου αρέσει. Δεν θα ήθελα να πλασάρω κάτι που δεν είμαι. Αυτή είμαι και δεν θα προσπαθήσω να είμαι κάτι άλλο. Αυτό δεν έχει, όμως, να κάνει με το παιδί μου.

Είσαι καλή ή κακή μαμά;

Δεν ξέρω. Δεν θέλω να με σκέφτομαι κακή. Δυστυχώς δεν υπάρχει manual. Θα το ήθελα πολύ. Στην πορεία καταλαβαίνεις τα λάθη. Δεν θα με φώναζαν να παίξω μια πολύ γλυκιά κοπέλα, ευγενική, ήσυχη, βλαξ, αν θες, θύμα κτλ

Ούτε παίζεις την καλή κοπέλα... Συνήθως υποδύεσαι μια soft bitch.

Ούτε καν soft. Ο ρόλος που με έκανε πολύ γνωστή ήταν μόνο αυτός της bitch. Δεν θα με φώναζαν, ούτε στην αρχή της καριέρας μου, να παίξω μια πολύ γλυκιά κοπέλα, ευγενική, ήσυχη, βλαξ, αν θες, θύμα κτλ, γιατί η εικόνα στην τηλεόραση είναι πολύ σημαντική. Πολύ δύσκολα θα μπορούσα να "περάσω" έτσι. Και μια ξανθιά γλυκιά κοπέλα τι θα την έβαζες να κάνει δηλαδή; Είμαι έντονη σαν φυσιογνωμία. Θες τα μαλλιά. Τα μάτια. Ηθοποιοί είμαστε, σαφέστατα μπορούμε να κάνουμε τα πάντα, αλλά έκατσε αυτό πρώτα. Εκτός, αν ήθελα να παίξω κάτι κόντρα. Που θέλω.

Την Χιονάτη, ας πούμε...

Την Χιονάτη και την Ιουλιέτα όχι, αλλά την Κακή Μάγισσα σίγουρα. Πρέπει να πηγαίνεις λίγο με το physic σου. Ποιος θα πάει να δει εύκολα έναν κωμικό σε δράμα; Κανένας ηθοποιός δεν θέλει να παίζει το ίδιο πράγμα. Το θέ
Keywords
Τυχαία Θέματα