Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 18/4

08:02 18/4/2012 - Πηγή: 24wro
Η Σελήνη όλο το πρωινό, μέσα από τους Ιχθείς, σας βοηθά να εκφράσετε τα συναισθήματά σας...
και σας δίνει την όρεξη για συζητήσεις και αναπολήσεις. Γύρω τις 19:00, μπαίνει στον Κριό και το κλίμα αλλάζει άρδην. Το τετράγωνο Άρη-Βόρειου Δεσμού θα βγάλει εντάσεις αλλά και ιστορίες που τόσο καιρό (με τον Άρη ανάδρομο) ήταν στην αφάνεια.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα έχει από όλα τα καλά. Η διάθεση, ελέω της Σελήνης στον 12ο οίκο, είναι κάπως μεταβλητή με τις αναμνήσεις να σας «γυρνούν» κάπου μεταξύ βράδυ Αναστάσεως και Κυριακής του Πάσχα.
Από το απόγευμα και μετά, η Σελήνη εισέρχεται στον πρώτο σας οίκο, δραστηριοποιώντας τον δυναμισμό σας. Αισθηματικά, ίσως κάπου χρειάζεστε μια αλλαγή. Οι γεννημένοι το 1980 θα δείτε αισθητή διαφορά στην αντιμετώπισή σας από τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πρωινό είναι αρκετά καλό, προκειμένου να διευθετήσετε υποθέσεις σας αλλά και να συναντήσετε κάποια άτομα που θα θέλατε να τους ζητήσετε κάποια χάρη. Βέβαια, ερωτικά τα πράγματα πηγαίνουν πιο καλά, αφού έχετε μεγαλύτερη ετοιμολογία αλλά και άνεση στην αντιμετώπιση κάποιων καταστάσεων. Επαγγελματικά, απλά αποφύγετε τις βιασύνες. Οι γεννημένοι το 1976, ο χρόνος κυλά υπέρ σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κατά την διάρκεια της ημέρας θα δείτε τον οικονομικό σας σχεδιασμό να πηγαίνει στράφι, εξαιτίας αυξημένων κοινωνικών υποχρεώσεων. Στον χώρο εργασίας, κατά την διάρκεια του πρωινού, υπάρχει γενικά ένα κλίμα χαλαρότητας. Η προσπάθειά σας να αλλάξει κάτι θα έχει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα. Οι γεννημένοι το 1993, ο έρωτας είναι για εσάς κινητήριος δύναμη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη μέσα από τους Ιχθείς σας βοηθά να αυτοσχεδιάσετε, αφού σας ωθεί να κάνετε πράγματα με τρόπο απόλυτα αποδεκτό και φιλικό προς εσάς. Στον επαγγελματικό σας χώρο προσπαθήστε να κρατήσετε κάποιες αποστάσεις από διενέξεις μεταξύ τρίτων. Αισθηματικά, ίσως από το απόγευμα νοιώσετε σαν το ψάρι έξω από το νερό. Οι γεννημένοι το 1972, πολλά πράγματα ίσως τελικά σας ζορίσουν.

ΛΕΩΝ

Ο προσωπικός σας μαγνητισμός είναι σε υψηλα επίπεδα και σε συνδυασμό με την πειθώ σας καθιστά μεγάλο φαβορί σε σχέση με την επίτευξη των σκοπών σας. Στα επαγγελματικά, το σώμα σας ίσως δεν μπορέσει να ανταποκριθεί σε σκληρές εργασίες και γι' αυτό μην ζορίζεστε. Προσπαθήστε να είσαστε στα αισθηματικά πιο ουσιαστικοί με πράξεις και αποφύγετε λόγια του αέρα. Οι γεννημένοι το 1988 κάποια πράγματα αλλάζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης, ορθοδρομος πλέον στο ζώδιό σας, στρέφει την πλάστιγγα κατάφορα υπέρ σας όμως δεν πρέπει να κινηθείτε χωρίς σχέδιο με μόνο σας όπλο το ένστικτο. Επαγγελματικά, κάποια πράγματα που έγιναν -προφανώς εν άγνοια σας- όσο καιρό ήταν ο Άρης ανάδρομος αναζητούν άμεση και δραστική λύση. Αισθηματικά, μην αδιαφορείτε για τα «καμπανάκια» που χτυπά το ταίρι σας. Οι γεννημένοι το 1964, δείτε καλύτερα τα δεδομένα που έχετε.

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι κάπως ιδιαίτερη για εσάς. Η Σελήνη μέσα από τον 6ο οίκο σας κάν
Keywords
Τυχαία Θέματα