ΗΠΑ: Όπως στο ΝΒΑ

13:20 11/5/2011 - Πηγή: 24wro
Οι Λος Άντζελες συμπλήρωσαν δύο αγώνες χωρίς νίκη και στην έδρα των Φιλαδέλφεια δεν θα είναι εύκολα…
Με την παράδοση με το μέρος της θα υποδεχτεί το Ντάλας το Τορόντο. Με πιο απλά λόγια, Λος Άντζελες σε πτώση, Ντάλας σε άνοδο. Σας θυμίζει κάτι;






ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ






Φιλαδέλφεια: Απέναντι στο Πόρτλαντ είχε καλές αντιστάσεις, αλλά τελικά δεν πήρε κάτι. Έχασε με 1-0 και χάλασε μια καλή εικόνα που έχει στα τελευταία ματς. Ωστόσο η χρονιά έχει ξεκινήσει πολύ καλά με το «PPL» να είναι απόρθητο φρούριο.
Υποδέχεται τους Λος Άντζελες χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.




Λος Άντζελες: Για ακόμα ένα ματς, παρουσίασε τις γνωστές μεταπτώσεις στην απόδοση της. Πολύ καλή στο πρώτο, κακή στην επανάληψη, οπότε το τελικό 1-1 στον αγώνα με τη Νέα Υόρκη είναι απόλυτα δίκαιο. Δύο ματς μακριά από τη νίκη, για μια ομάδα που έχει στόχο το πρωτάθλημα, αλλά έχει ξεκινήσει μουδιασμένα. Μόνο πρόβλημα η απουσία του τραυματία αμυντικού Λεονάρντο (7/1).






ΝΤΑΛΑΣ – ΤΟΡΟΝΤΟ




Ντάλας: Διατήρησε το αήττητο των τριών τελευταίων ματς με το 0-0 στην έδρα των Ουάσιγκτον. Δεν έπαιξαν καλά, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι η πορεία της είναι ευκαταφρόνητη. Το αντίθετο έχει πείσει ότι μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα στο φετινό πρωτάθλημα. Εκτός αποστολής ο αμυντικός Μπενίτες (5/0) και ο μέσος Φερέιρα (6/3).




Τορόντο: Επιτέλους νίκη. Επικράτησε με 2-1 του Χιούστον και έφτασε σε επιτυχία μετά από έξι αγωνιστικές. Περιορισμένων δυνατοτήτων η ομάδα του Καναδά, η οποία μακριά από την έδρα της έχει μόλις ένα βαθμό σε τρεις αγώνες. Μοναδικό ερωτηματικό ο μέσος Ζαβαρίσε (5/0), του οποίου η συμμετοχή είναι αμφίβολη.






ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ – ΣΑΝ ΧΟΣΕ




Βανκούβερ: Μετά τη νίκη της πρεμιέρας και τον αρχικό ενθουσιασμό έχει έρθει η απόλυτη κατήφεια. Χωρίς νίκη τις τελευταίες αγωνιστικές, αλλά με διάθεση να «παλέψει» όλα τα ματς. Κάπως έτσι, πήρε ισοπαλία στην έδρα των Σικάγο, οι οποίοι ήταν εμφανώς καλύτεροι. Πρώτος εκτός έδρας βαθμός για μια ομάδα που δύσκολα θα αποφύγει την μετριότητα. Δεν υπολογίζονται ο αμυντικός ΝτεΜέριτ (2/0) και ο μεσοεπιθετικός Χάρις (5/2).




Σαν Χοσέ: Τρίτη σερί ήττα και βαθιά κρίση. Στον αγώνα με τους Φιλαδέλφεια αγωνίστηκε με αριθμητικό πλεονέκτημα για κάτι παραπάνω από ένα ημίχρονο, όμως στο τέλος δέχτηκε το γκολ της ήττας, που επιβεβαίωσε την τραγική της κατάσταση. Πέντε ματς χωρίς νίκη, για μια ομάδα που έχει μεγαλύτερους στόχους. Σταθερά τραυματίας ο μέσος Λουίς και ο επιθετικός ΜακΛάχλιν (2/0). Πρόβλημα έχει και ο επιθετικός Ντόκινς (6/2), του οποίου η συμμετοχή θα κριθεί την ύστατη στιγμή.






Στο … ψαχνό




Καλύτερη ομάδα είναι οι Ντάλας και δεν α
Keywords
Τυχαία Θέματα