Και 2ος τουρκικός όμιλος ενδιαφέρεται για λιμάνια – μαρίνες στην Ελλάδα!

20:12 20/3/2012 - Πηγή: 24wro
Και νέος τουρκικός όμιλος, που ασχολείται με...λιμάνια-μαρίνες και συναφή, εκδηλώνει ενδιαφέρον για επενδύσεις στην Ελλάδα. Το νέο τουρκικό ενδιαφέρον για ελληνικά λιμάνια- αλλά και για επενδύσεις στον κλάδο της ενέργειας και των υποδομών γενικά στην χώρα – εξέφρασε η εταιρεία Global Investments.
Όπως δήλωσε το μέλος του Δ.Σ της εταιρείας, κ. Adnan Nas
στοReuters, «η Global Investments -που έχει ήδη διεθνή παρουσία- αναζητά ευκαιρίες στην Ελλάδα, εστιάζοντας κυρίως στα λιμάνια». Επιπλέον πρόσθεσε ότι, «μπορούμε να ολοκληρώσουμε τις επενδύσεις με λιγότερο από 1 δις. δολ. και αναζητούμε συνεργάτες για πιο ακριβές επενδύσεις». Εν τω μεταξύ ο κ. Nas επισήμανε ότι, η εταιρεία αξιολογεί τις επιλογές της για επενδύσεις στους τομείς ενέργειας και υποδομών στην Ελλάδα.
Εξάλλου όπως έχει ήδη γράψει η prionokordela.gr και ο Τούρκος «Κροίσος» κ.Φερίτ Σακένκ που κατέχει έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους της Τουρκίας «Doğuş Holding» ενδιαφέρεται να αγοράσει μαρίνες στην Ελλάδα- έχει πει μάλιστα ότι ενδιαφέρεται για 4 μαρίνες.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Reuters, εκπρόσωποι του Υπ. Εξωτερικών θα είχαν συνομιλίες με Τούρκους επιχειρηματίες προς αυτή την κατεύθυνση, ενώ επαφές γίνονται και μέσω εκδήλωσης του ελληνοτουρκικού επιμελητηρίου.

prionokordela.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα