Το νέο δίδυμο του Σκάι!

Έλεος πια! Δεν μας φτάνει να ακούμε όλη την ώρα τους πολιτικούς, έχουμε και τον κάθε ευνοημένο της τέχνης να πιάνει στασίδι στα πάνελ των εκπομπών και να μπουμπουνά τα απιστεύτου! Ότι φταίμε όλοι μας για τα οικονομικά δεινά μας, χτυπιόταν χθες στην «Ανατροπή» του Πρετεντέρη, ο Σταμάτης Φασουλής. Δεν κάθεται σπίτι του ο artist και να μας αφήσει στην TV – ησυχία μας! Αυτοί μας έλειπαν!

Φρούτο
Καλά βρε guys μου, η άλλη στην ΕΤ3 δεν ξέρει ότι η απεργία στη

Χαλυβουργική μετρά περισσότερες μέρες από της «Ελευθεροτυπίας»; Αναφερόμαστε στην presenter της εκπομπής «Καινούργια μέρα» Θεοδώρα Αυγέρη η οποία την ώρα που προλόγιζαν today τον καλεσμένο τους, δημοσιογράφο Τάσο Παππά και λέγανε για τις 90 μέρες που απουσιάζει από τα περίπτερα η newspaper… αυτή ανεμοστροβιλίζει την κοτσάνα: «Ούτε στη Χαλυβουργική δεν είναι τόσες»!
Καλά, τα τόσα δημοσιεύματα της εφημερίδας για την απεργία των ανθρώπων, πριν σταματήσει να κυκλοφορεί, δεν τα είχε πάρει χαμπάρι; Και κάνει και ενημέρωση η άτιμη!

Διακρίναμε μια αμηχανία;  
Βρε την presenter Πόπη, όντως δεν πάει πουθενά χωρίς τις αγαπημένες της κρέμες! Για του λόγου το αληθές, κάναμε watch στο «Σκάι τώρα» today, μπροστά από τη Βουλή που είχαν στο video wall… να πετιέται ξαφνικά μίνι σποτάκι για το καλλυντικό που διαφημίζει!
Στο μεταξύ, δεν ξέρουμε αν ήταν τυχαίο ή όχι, αλλά με το που βγήκε η μάρκα στο διαφημιστικό μήνυμα, χαμήλωσε τα μάτια!

Το δίδυμο που τα σπάει!
Βαστάτε τώρα σας έχουμε ρεπορτάζ! Αποσπάσαμε την ατάκα! Είναι έτοιμος να αφήσει την πρωινή καρέκλα και να ανοίξει τον δρόμο στον επόμενο! Ο λόγος; Για τον φιγουρίνι journalist Δημήτρη Οικονόμου, που ήταν καλεσμένος το μεσημέρι στο «Life Σκάι» και μπουμπούνισε την επιθυμία του: «Τώρα που βλέπω την ώρα εδώ και το περιβάλλον, το βρίσκω πολύ καλύτερο από το δικό μας» και συνέχισε προτείνοντας να τζάσει ο συμpresenter τής όμορφης Αντωνοπούλου και να έρθει στη θέση του αυτός! «Ευχαρίστως» θα έκανε τη μετακίνηση μπουμπούνισε! Α τσα!

Υ.Γ. Καλά περιττό να πούμε για τον ενθουσιασμό της Αντωνοπούλου στην ιδέα! Έλαμψε η γκόμενα!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα