Κατερίνα Παπουτσάκη: Πού ήταν το απόγευμα της Τετάρτης;

00:02 22/6/2012 - Πηγή: 24wro

Στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του... Λουκά Μέξη, «Shoot me [ένα τελευταίο κλικ]», βρέθηκε την Τετάρτη η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η παρουσίαση έγινε στο Floral, το ιστορικό στέκι της πλατείας Εξαρχείων. Η 33χρονη ηθοποιός, που είχε δηλώσει μέσω της σελίδας της στο twitter fan
του πρώτου μυθιστορήματος του νεαρού δημοσιογράφου και συγγραφέα (το πρώτο του μυθιστόρημα με τίτλο «Shoebox [μια καλοκαιρινή κομπίνα]» κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2010) όχι μόνο αποδέχθηκε την πρόταση για να συμμετάσχει ενεργά στην παρουσίαση του νέου του μυθιστορήματος, αλλά και “έπαιξε” μια σκηνή από το βιβλίο μαζί με τον συγγραφέα. Η σκηνή μάλιστα ήταν πολύ συναισθηματικά φορτισμένη και αρκετά σκληρή.

Στην παρουσίαση συμμετείχε επίσης ο Ορφέας Αυγουστίδης, ενώ την μουσική της βραδιάς επιμελήθηκε το συγκρότημα Zebra Tracks.

Μάλιστα, παρών στο event ήταν και ο σύντροφος της Κατερίνας Παπουτσάκη, Παναγιώτης Πιλαφάς, με τον οποίο, σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, η γνωστή ηθοποιός πρόκειται να παντρευτεί μέσα στο καλοκαίρι. Οι δυο τους βέβαια απέφυγαν να φωτογραφηθούν μαζί.
Keywords
Τυχαία Θέματα