Κοντά σε νέα συμφωνία Φελαϊνί και Έβερτον

19:00 13/4/2011 - Πηγή: 24wro
Πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του με την Έβερτον είναι ο Μαρουάν Φελαϊνί...
παρά τις ασταμάτητες φήμες περί ενδιαφέροντος ουκ ολίγων σπουδαίων ευρωπαϊκών σωματείων (ανάμεσα στα οποία φέρονται να είναι Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι) για την απόκτηση του.

Όπως αναφέρει η «Daily Star», ο Βέλγος διεθνής συναντήθηκε με ανθρώπους της διοίκησης του σωματείου του Μερσισάιντ την Τρίτη το βράδυ και ήρθαν σε συμφωνία για το νέο του συμβόλαιο.
«Η Έβερτον πραγματικά ενδιαφέρεται και φροντίζει για μένα. Η σχέση μου
με τον προπονητή και τους ανθρώπους της ομάδας είναι εξαιρετική και από όσο έχω καταλάβει με θεωρούν παίκτη κλειδί για το σύλλογο, ενώ από ότι μου έχουν δείξει θέλουν να παραμείνω εδώ», δήλωσε ο 23χρονος μέσος, ο οποίος αρνήθηκε ότι έχει συμφωνήσει για το νέο του συμβόλαιο: «Εγώ από την πλευρά μου είμαι έτοιμος και περιμένω να με προσεγγίσουν και να δω τι είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν. Δεν έχω ξεκινήσει να μιλάω με καμία άλλη ομάδα, αφού προτεραιότητά μου είναι η Έβερτον».
Ο Φελαϊνί έχει εφέτος 20 παρουσίες (19 ως βασικός) και ένα γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ και έχει βγει εκτός μάχης μέχρι το τέλος της περιόδου εξ αιτίας τραυματισμού τον περασμένο μήνα.
bettv
Keywords
Τυχαία Θέματα