Μαδριλένος ο Βαράν

23:15 27/6/2011 - Πηγή: 24wro
Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης είναι και επίσημα ο Ραφαέλ Βαράν
καθώς το απόγευμα της Δευτέρας (27/06) υπέγραψε εξατές συμβόλαιο με τους Μαδριλένους.Ο μόλις 18 ετών Γάλλος κεντρικός αμυντικός πέρασε από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, έκανε μια βόλτα στο μουσείο της Ρεάλ θαυμάζοντας τα τρόπαια που έχει κατακτήσει η Βασίλισσα και στη συνέχεια υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στη Μαδρίτη τα επόμενα έξι χρόνια.
Ο Μαράν δεν χρειάστηκε παρά μία μόλις γεμάτη σεζόν με τη Λανς για να πείσει και τους πλέον δύσπιστους ότι αξίζει να αγωνίζεται σε πολύ καλύτερη
ομάδα. Με ύψος 1,91, είναι κυρίαρχος στον αέρα, αλλά συγχρόνως και πολύ καλός με τη μπάλα στα πόδια.
Παρακολουθώντας τις εμφανίσεις του με τη Λανς, οι σκάουτερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ρεάλ προέτρεψαν τους συλλόγους τους να αποκτήσουν τον νεαρό στοπερ. Η Γιουνάιτεντ κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να τον εντάξει στο δυναμικό της, η Βασίλισσα είναι όμως αυτή που θα απολαμβάνει τελικά τις υπηρεσίες του.
Κυρίως χάρη στην επιμονή του Ζινεντίν Ζιντάν που αφενός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νεαρό αμυντικό και τις ικανότητές του, αφετέρου έπεισε και τον ίδιο ότι η Ρεάλ είναι η καλύτερη επιλογή για την καριέρα του. Οσο για τη Λανς, το ποσό που θα βάλει στα ταμεία της δεν έγινε γνωστό επίσημα, εντούτοις όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, η πώληση του Βαράν θα της αποφέρει πάνω από 10 εκ. ευρώ.

onsports
Keywords
Τυχαία Θέματα