Μακελειό μεταξύ κατοίκων και τσιγγάνων στη Μεσσηνία

11:22 28/3/2012 - Πηγή: 24wro
Καζάνι έτοιμο να εκραγεί θυμίζει η κατάσταση στο Αριοχώρι Μεσσηνίας, μετά τη νέα συμπλοκή κατοίκων του χωριού με τσιγγάνους που είχε...
ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών νεαρών. Η συνύπαρξη τον τελευταίο καιρό έχει γίνει αδύνατη, μετά τα απανωτά κρούσματα ληστειών και διαρρήξεων που ανάγκασαν τους κατοίκους να δημιουργήσουν ομάδες περιφρούρησης!

Όλα ξεκίνησαν όταν οι κάτοικοι έδιωξαν από τον φούρνο της περιοχής τρία τσιγγανόπουλα επειδή πίστεψαν ότι σκόπευαν να κάνουν κλοπή. Τα μικρά έφυγαν, αλλά λίγο αργότερα
έφτασε μια ομάδα με περισσότερους από 20 ενήλικους τσιγγάνους που επιτέθηκαν με ξύλα και σίδερα σε πέντε ντόπιους οι οποίοι βρίσκονταν στο κατάστημα!

Στον τόπο του μακελειού έφτασαν αστυνομικοί, αλλά μόλις τους είδαν οι τσιγγάνοι έσπευσαν να εξαφανιστούν αφήνοντας πίσω τους αιμόφυρτους τρείς νεαρούς οι οποίοι μετείχαν στην ομάδα περιφρούρησης του χωριού! Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο, ενώ οι αστυνομικοί έκαναν έρευνες στα παραπήγματα και τα σπίτια των τσιγγάνων, χωρίς όμως να εντοπίσουν κάποιον από όσους συμμετείχαν στη συμπλοκή. Το τμήμα Περιφέρειας Καλαμάτας προσπαθεί να βρει την άκρη της υπόθεσης που απειλεί την ειρήνη στην περιοχή.
Keywords
Τυχαία Θέματα