Μια Pinnatta που ξαφνιάζει...

09:45 15/12/2012 - Πηγή: 24wro
Ούτε λίγο ούτε πολύ, 700.000 δολάρια σήκωσαν από επενδυτές του εξωτερικού μια ομάδα...
προγραμματιστών από την Ελλάδα. Βέβαια η εταιρεία έχει έδρα στο Σαννυβειλ της Καλιφόρνια, αλλά όλη η παραγωγή λογισμικού γίνεται στην Ελλάδα.

Πρόκειται την εταιρεία Pinnatta η οποία πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε
την νέα άντληση κεφαλαίων ύψους 250.000 δολ. από έλληνες και ξένους επενδυτές στις ΗΠΑ. Η εταιρεία μέχρι σήμερα έχει χρηματοδοτηθεί από την i-FREE (ρωσική εταιρεία), την Cherubic (fund από την Ταϊβάν), τον Τάσο Αργυτό (Terra Data), Σταμος Βένιος (Angel investor) και τον Andrew Wright (Simplebox)

Τι κάνει η Pinnatta; Μια εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, η οποίας επιτρέπει τους χρήστες της να συνθέτουν ευφάνταστα μηνύματα που αποστέλλονται σε φίλους, γνωστούς κ.λπ. Για παράδειγμα οι ηλεκτρονικές ευχές για τα γενέθλια ενός φίλου, μπορούν να συνοδευτούν με μια τούρτα γενεθλίων, που φέρει τον ακριβή αριθμό κεριών και η οποία συνοδεύεται από την κατάλληλη μουσική υπόκρουση. Περιορισμός στις συνθέσεις μηνυμάτων υπάρχει μόνον από την φαντασία του χρήστη.

Η εφαρμογή Pinnatta λειτουργεί από τον περασμένο Αύγουστο, αξιοποιείται σε όλα τα έξυπνα τηλέφωνα (android, iphone), έχει χιλιάδες downloads και μεγάλες προοπτικές.
Keywords
Τυχαία Θέματα