Μόρας: Είμαι ανοικτός σε προτάσεις

14:05 3/4/2011 - Πηγή: 24wro
Για την πιθανή μεταγραφή του σε ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος...
αλλά και για την παραμονή του στην Μπολόνια, μίλησε ο Βαγγέλης Μόρας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του διεθνή αμυντικού στον «NovaΣΠΟΡ FM 94,6» :

Για τον τραυματισμό του και την ήττα της Μπολόνια: « Είχα ένα χτύπημα  στο γόνατο από την προπόνηση, δεν ένιωσα καλά και δεν ήμουν στην αποστολή χωρίς να είναι πάντως κάτι σοβαρό. Δεν ήμασταν πολύ καλοί, δεχθήκαμε δύο γκολ και μείναμε πίσω χωρίς να αντιδράσουμε. Ήμασταν χαλαροί και δυστυχώς δε καταφέραμε κάτι
καλό σε αυτό το ματς».

Για την πορεία της Μπολόνια:

«Σίγουρα δεν πήγε όπως θα ήθελα. Έχω πάρει χρόνο συμμετοχής και έπαιξα σε πολλά παιχνίδια όμως θα μπορούσαμε να πάμε και καλύτερα σαν σύνολο. Οι στόχοι μας ωστόσο σαν ομάδα έχουν επιτευχθεί».

Για την παραμονή του στην Μπολόνια:

«Έχω αρχίσει και σκέφτομαι και κάποια άλλα πράγματα. Σίγουρα θέλω να παραμείνω στη Ευρώπη και θα το προσπαθήσω. Θα σκεφτώ τις προτάσεις που θα έχω το καλοκαίρι και θα τις βάλω όλες στο τραπέζι. Θα το συζητήσω και με την οικογένεια μου. Τα πράγματα πάνε προς το να φύγω. Υπάρχει χρόνος ακόμη όμως, δε βιάζομαι. Έχω περάσει καλά εδώ. Θέλω να μείνω στην Μπολόνια. Αν οι συνθήκες όμως δεν είναι καλές όπως θέλω για την ανανέωσή μου θα κοιτάξω κάτι άλλο».

Για τις συζητήσεις του με τους ανθρώπους της ομάδας:

«Σίγουρα δεν είμαστε καλά. Έχουν μείνει πίσω λόγω ότι δεν ξέρουμε ακόμα τον πρόεδρο. Το ίδιο συμβαίνει και με άλλους παίκτες. Παρόλα αυτά, μιλάω και με άλλους ανθρώπους από την ομάδα. Υπάρχουν κάποιοι που με θέλουν και κάποιοι άλλοι όχι. Θα τα βάλουμε κάτω και θα δούμε. Σίγουρα θέλω να μείνω. Το συμβόλαιό μου όμως λήγει το καλοκαίρι και μπορώ να μιλάω με όλους. Είμαι ανοικτός σε όλους. Δε περιμένω κανέναν. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζομαι. Θα πάρω μία απόφαση το καλοκαίρι».

Για το αν δε μείνει στην Μπολόνια:

«Δεν είναι προτεραιότητα μου η Ιταλία παρότι ξέρω και τη γλώσσα και είμαι αρκετά χρόνια εδώ. Ξέρω το πρωτάθλημα και τις συνθήκες που υπάρχουν. Αν υπάρξει πρόταση από άλλο ξένο πρωτάθλημα θα πάω. Είναι μοναδική εμπειρία να βλέπεις καινούργια πράγματα».

Για το ενδιαφέρον ελληνικών ομάδων:

« Σίγουρα δεν είναι η καλύτερη περίοδος οικονομικά στην Ελλάδα. Μιλάμε βέβαια για μεγάλες ομάδες που δεν έχουν οικονομικά προβλήματα.  Δεν έχω πρόβλημα να γυρίσω γιατί είναι μεγάλες Ευρωπαϊκές ομάδες. Είναι πρόκληση το Champions League.».


Για τα ελληνικά ΜΜΕ:

«Με πειράζει που γράφετε συνέχεια για μένα χωρίς να έχω πει κάτι. Πιστεύω ότι θα είναι τιμή μου να έρθω σε μεγάλη ελληνική ομάδα, αλλά με πειράζει να γράφονται λόγια που δεν έχω πει.
Για το ιταλικό πρωτάθλημα: «Στην Ιταλία δεν πάει πολύς κόσμος στα γήπεδα, όπως και στην Ελλάδα, αλλά οι συνθήκες είναι καλύτερες. Δεν υπάρχει βία στα γήπεδα. Στην Ελλάδα έχουν ξεφύγει τα πράγματα τα τελευταία 2-3 χρόνια».


Για την Εθνική:

« Πιστεύ
Keywords
Τυχαία Θέματα