Ντελγκάδο: Αν με θέλετε, ελάτε να με πάρετε

19:40 22/4/2011 - Πηγή: 24wro
Ο Σέζαρ Ντελγκάδο φέρεται να έστειλε το μήνυμα στην διοίκηση του Ολυμπιακού...
ώστε να κινηθεί γρήγορα προκειμένου να τον ντύσει με την «ερυθρόλευκη» φανέλα. 
Ο Αργεντινός εξτρέμ της Λιόν βρίσκεται πολύ ψηλά στην λίστα του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της ομάδας, καθώς είναι παίκτης με ποιότητα που μπορεί να την ανεβάσει επίπεδο. Εκτός αυτού όμως ο Ντελγκάδο μένει ελεύθερος το ερχόμενο
καλοκαίρι, γεγονός που κάνει την περίπτωσή του ακόμα πιο ελκυστική και αν οι Πειραιώτες τον θέλουν πραγματικά θα πρέπει να κινηθούν άμεσα να τον «κλείσουν» πριν προκύψουν επίδοξοι μνηστήρες.
Τιε τελευταίες ημέρες από τον Ολυμπιακό είχαν τονίσει προς την πλευρά του παίκτη πως είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν 1 εκατ. ευρώ «καθαρά» συν μπόνους επίτευξης στόχων. Δεν πέρασαν όμως παρά μόνο μερικά 24ωρα και η πλευρά του Ντελγκάδο έστειλε το δικό της μήνυμα το οποίο αναφέρει «αν με θέλετε ελάτε να με πάρετε», δείχνοντας με τον τρόπο της πως υπάρχει διάθεση να τα βρουν οι δύο πλευρές, παρά την αρχική διαφορά στο οικονομικό (1,5 θέλει ο Αργεντινός).
Με την κίνηση αυτή η πλευρά του Ντελγκάδο δείχνει να θέλει να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Ολυμπιακό, ώστε να υπάρξει συμφωνία και όλα να πάνε κατ’ ευχή. Εξάλλου, τον 30χρονο παίκτη τον δελεάζει το γεγονός να συνεχίσει να αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και σε μία ομάδα που πρωταγωνιστεί και κατακτά τίτλους.
Ότι κίνηση πάντως είναι να γίνει από πλευράς Ολυμπιακού δεν θα είναι βιαστική και υπολογίζεται μετά τις γιορτές του Πάσχα, αφού δεν αποτελεί προτεραιότητα η απόκτηση ακραίου επιθετικού, αλλά «κόφτη». 
Keywords
Τυχαία Θέματα