ΝΒΑ: Ώρα για άνδρες

20:00 26/4/2011 - Πηγή: 24wro
Στο «μαγικό» κόσμο του ΝΒΑ ήρθε η ώρα για άνδρες...
Μια νίκη από την πρόκριση απέχουν Σικάγο και Ατλάντα με τους Ιντιάνα και Ορλάντο, αντίστοιχα, να έχουν τις αντιρρήσεις τους.


Αντίθετα στο ζευγάρι Λέικερς – Χόρνετς τα πάντα είναι στην ισοπαλία και αυτή την φορά είναι η σειρά του Λος Άντζελες να φιλοξενήσει τις επόμενες αναμετρήσεις.










ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΑΤΖΙΚ – ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ






*Ορλάντο – Ατλάντα 1-3 στις νίκες






Ορλάντο: Και οι δύο στις επισκέψεις της στην Ατλάντα είδαν το ίδιο έργο. Έχασαν δεχόμενη 88 πόντους και σκόραραν 84 και 85, αντίστοιχα. Στο τέταρτο ματς βρισκόντουσταν συνέχεια πίσω στο σκορ, το έφτασαν στο σουτ, αλλά ο Τούρκογλου έχασε το τελευταίο και έτσι οι Χοκς έφτασαν στις 3 νίκες. Κρίμα την εξαιρετική εμφάνιση των Χάουαρντ και Αρίνας, οι οποίοι έκαναν ότι ήταν δυνατόν για να ισοφαρίσουν την σειρά. Πλέον παίζουν με την πλάτη στο τοίχο και οφείλουν να βρουν περισσότερες επιθετικές λύσεις για να έχουν ελπίδες.










Ατλάντα: Πήραν και με το παραπάνω αυτό που ήθελαν στην έδρα τους και αναζητούν μια νίκη, που θα τους χαρίσει την πρόκριση. Με πολύ καλή άμυνα, άφησαν και πάλι τους αντιπάλους τους κάτω από τους 90 πόντους και πήρα την τρίτη νίκη. Τζόνσον και Κρόφορντ τράβηξαν στο σκοράρισμα και πλέον τα «γεράκια» είναι έτοιμα να πετάξουν για τα ημιτελικά της Ανατολής.










ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ – ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΪΣΕΡΣ










Σικάγο: Ο Ρόουζ δεν ήταν στα καλά του και οι «σκούπες» μπήκαν στην άκρη. Παρουσιάστηκαν κατώτεροι του αναμενομένου και όταν «ξύπνησαν» πήγαν να κάνουν μια τεράστια ανατροπή. Έχαναν 16 πόντους τέσσερα λεπτά πριν το τέλος και με μια αντεπίθεση διαρκείας, έχασαν από το άστοχο τρίποντο του Μπούζερ. Το τελικό 89-84 κρίνεται δίκαιο με τον Νοά να είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας. Πάντως ο Ντέρικ Ρόουζ ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και δεν θα έχει κανένα πρόβλημα συμμετοχής στον πέμπτο αγώνα.










Ιντιάνα: Έπαιξαν με την φωτιά αλλά στο τέλος βγήκαν νικητές. Είναι δεδομένο ότι δεν είναι η ομάδα που μπορεί να κοντράρει τους Μπουλς, αλλά δεν άξιζε και το 4-0. Στο τέταρτο ματς κετέθεσαν ψυχή και προηγούνταν σ’ όλη την διάρκεια του, αλλά το άγχος και η απειρία λίγο έλειψε να τους στερήσει τη νίκη. Τέλος καλό, όλα καλά με τον Γκράιγκερ να βρίσκει συμπαραστάτη τον Χίμπερτ στο σκοράρισμα.










ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΛΕΪΚΕΡΣ – ΝΙΟΥ ΟΡΛΙΝΣ ΧΟΡΝΕΤΣ






Λέικερς: Δεν κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερη νίκη στη Νέα Ορλεάνη, αλλά η δουλειά έγινε και πλέον τα πάντα είναι στο χέρι τους. Ο Κόμπε
Keywords
Τυχαία Θέματα