Οι 10 πόλεις με τις πιο όμορφες γυναίκες!

22:02 5/8/2012 - Πηγή: 24wro
Μετά απο έρευνα στις απόψεις των ταξιδιωτών ανα τον κόσμο, καθώς και της κοινότητας του Διαδικτύου...
παρουσιάζουμε τις Top Ten πόλεις του κόσμου με τις ομορφότερες γυναίκες. Κάθε πόλη στη λίστα αυτή, θα σας κάνει να θέλετε να την επισκεφτείτε, όσο το δυνατόν γρηγορότερα.Καθοριστικοί παράγοντες για τη βαθμολογία των πόλεων που λήφθηκαν υπόψη

1)Ποιότητα ομορφιάς των γυναικών (αντικειμενική μέσα απο το δείγμα),
2)Ποσοστό των γυναικών σε σχέση με τους άντρες στην περιοχή
3)Ευκολία προσέγγισης των γυναικών.
10 Άμστερνταμ – Ολλανδία
Φυσικά
και το Άμστερνταμ θα ήταν στη λίστα. Σε αυτή την πόλη οι γυναίκες ανεβαίνουν καβάλα στα ποδήλατα τους με καυτά σορτσάκια και φορέματα. Οι γυναίκες στην Ολλανδία είναι καταπληκτικές με πολλούς τρόπους, πρώτα απο όλα είναι trendy (με την καλή έννοια) εξαιρετικά όμορφες στην πλειοψηφία τους, καθώς και διασκεδαστικές, βασικά τα πάντα στην Ολλανδία είναι διασκέδαστικά. Είναι το είδος των κοριτσιών που απλά θέλετε να τις έχετε για κοπέλες αντί για γκόμενες.
9.Τέλ Αβίβ – Ισραήλ
Το Ισραήλ έχει μερικές από τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο. Λίγο τα πράσινα μάτια που είναι ιδιαίτερα ελκυστικά, λίγο τα καστανά μαλλιά, δε θέλει και πολύ. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο Ισραήλ οι γυναίκες άνω των 18 ετών οφείλουν να πάνε στο στρατό, υποχρεωτικά, και αυτό φυσικά σημαίνει πως εαν σκοπεύεις να το παίξεις ο καλύτερος φίλος ενός ισραηλινού κοριτσιού, πρέπει να το ξανασκεφτείς γιατί εκει κάτω έχουν ούζι και καλάζνικοφ και μπορεί κάλλιστα να σου κόψει τον κώλο ή και κάτι άλλο που έχεις σε αφθονία απο τη φύση. Εντάξει υπερβολές, αλλά να το έχεις απλά κατα νού.
8.Μόντρεαλ – Καναδάς
Η εξαιρετική γεύση της Γαλλίας, αλλά με την…. καταπράσινη θέση του Καναδά στον παγκόσμιο χάρτη, κάνουν το Μόντρεαλ να είναι πραγματικά μια από τις καλύτερες πόλεις του κόσμου , σε ποιότητα ζωής, και γεμάτο με όμορφες γυναίκες.
Τόσα πολλά πανεπιστήμια και κολλέγια και τόσες πολλές γυναίκες με την αίσθηση της μόδας και την επιθυμία που έχουν για τη φροντίδα του σώματός τους. Ένα από τα καλύτερα σημεία που αξίζει να αναφερθούν, είναι ότι σχεδόν όλες οι γυναίκες μιλούν και Γαλλικά δηλαδή τη γλώσσα της αγάπης. Οπότε βρείτε αμέσως ένα εισητήριο , χωρίς επιστροφή φυσικά και πηγαίνετε ένα ταξίδι στο Μόντρεαλ, ώπου και θα βρείτε την δικιά σας καναδέζα, που θα σας ψυθιρίζει στα γαλλικά – all night long .
7.Καράκας – Βενεζουέλα
Το Καράκας είναι η πρωτεύουσα της Βενεζουέλας. Για την ιστορία, η Βενεζουέλα είναι η χώρα με τους περισσότερους τίτλους Μις Υφήλιος στα καλλιστεία από κάθε άλλο έθνος, ως εκ τούτου μπορείτε να καταλάβετε περι τίνος πρόκειται. Οι γυναίκες του Καράκας είναι τόσο όμορφες που κάνουν τις γυναίκες στην Βραζιλίας άσχημες, καταλάβατε τώρα ; Επίσης είναι εξαιρετικά εύκολο να τις μιλήσετε στο άσχετο και να περάσετε μαζί τους, ένα μεγάλο χρονικό διάστημα με κάθε είδους δραστηριότητες που μπορείτε να φανταστείτε.. ..
6.Μόσχα – Ρωσία
Η Μητέρα του κομμουνισμού Ρωσία θα σας κάνει να χάσετε την μ
Keywords
Αναζητήσεις
τζώνη καλημερης ταξίδι ολανδια
Τυχαία Θέματα