Οι δικαστές τον Ψάχνουν και ο Άκης αλλάζει έπιπλα

07:05 18/4/2011 - Πηγή: 24wro
Ετσι, με το καλοκαίρι προ των πυλών, ο ίδιος και η σύζυγός του αποφάσισαν να αγνοήσουν τα...
προβλήματα της καθημερινότητας και να προχωρήσουν σε μια εαρινή ανανέωση της επίπλωσης του μεγάρου της Διονυσίου Αρεοπαγίτου.«Εμφαση στην πρακτικότητα» ήταν η κεντρική ιδέα της νέας επίπλωσης και έτσι ανάμεσα στα ιδιαίτερα κομμάτια του οίκου Κούρτη, το ζεύγος επέλεξε και μια δίφυλλη ντουλάπα αξίας... μόλις 3.500 ευρώ. Την περασμένη εβδομάδα ο κ. Ακης Τσοχατζόπουλος
επισκέφτηκε τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ζητώντας να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν συντομότερα η δικαστική έρευνα για το σπίτι του στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου. πρώην υπουργός θεωρεί ότι εξακολουθεί να δημιουργείται θόρυβος γύρω από το πρόσωπό του και η έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη τον καθιστά σε ομηρία. Φαίνεται πάντως ότι αυτό δεν έχει επηρεάσει τη διάθεση του ζεύγους για shopping επίπλων.

Τετάρτη μεσημέρι, ώρα 12.30, δύο μεγάλα φορτηγά σταματούν μπροστά στη διώροφη κατοικία επί του πεζόδρομου της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στον αριθμό 33. Το ένα από τα δύο ανήκει στη γνωστή εταιρεία επίπλων «Κούρτης», ενώ το δεύτερο σε μεταφορική της Θεσσαλονίκης. Η κυρία Βίκυ Σταμάτη έχει αποφασίσει εν όψει της θερινής περιόδου να προσδώσει στην επίπλωση του σπιτιού εαρινό χαρακτήρα, αντικαθιστώντας τα παλιά με καινούρια, αλλά πάντα στην ίδια αριστοκρατική και κλασική γραμμή. Ενδεχομένως αυτή η ανακαίνιση να λειτούργησε και ως τονωτική ένεση στη διάθεσή τους, που δεν είναι και στα καλύτερά της με όλα αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό. Για τη μεταφορά των επίπλων επιστρατεύτηκε ένας γερανός, ενώ συμμετείχαν αρκετοί υπάλληλοι της εταιρείας «Κούρτης».

Τον συντονιστικό ρόλο είχε η σύζυγος του πρώην πολιτικού, η οποία μαζί με την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια των βοηθών της κατάφεραν να τοποθετήσουν πράγματα στη νέα τους θέση. Καναπέδες, τραπέκρεβάτια και πολλά ακόμη τοποθετήθηκαν κατοικία, ενώ τα παλαιά έπιπλα φορτώθηστο φορτηγό. Εκπληκτοι, κάτοικοι της
περιοκαι περαστικοί έβλεπαν τη μετακόμιση, ενώ κάποιοι απόρησαν μήπως ο κ. Τσοχατζόπουλος πήρε την απόφαση να μετακομίσει από το «κωλόσπιτο»(που έλεγε και ο Ευάγγελος Γιαννόπουλος), που τόσα προβλήματα του δημιούργησε.

Αλλοι πάλι υπέθεσαν ότι ετοιμάζεται να μετακομίσει στο εξωτερικό!
Keywords
Τυχαία Θέματα