Οι βουλευτές καταδίκασαν τα επεισόδια

09:17 13/2/2012 - Πηγή: 24wro
Η βία δεν στρέφεται εναντίον της κυβέρνησης αλλά...
επηρεάζει και πλήττει τους κανόνες της Δημοκρατίας. Πλήττει την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό και την Δημοκρατία», είπε ο πρόεδρος της Βουλής Φ. Πετσάλνικος αναφερόμενος στα επεισόδια που εκδηλώνονται, σημειώνοντας ταυτόχρονα πως η κοινωνία χρειάζεται δημοκρατικούς κανόνες.

Σχετικά με τις καταστροφές
σε γραφεία βουλευτών ο κ. Πετσάλνικος τόνισε πως η κοινοβουλευτική δημοκρατία και οι εκπρόσωποί της δεν πτοούνται και δεν τρομοκρατούνται, «η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται».
Την απερίφραστη καταδίκη της Βουλής για τις καταστροφές στο κέντρο της Αθήνας, αξίωσε σε παρέμβασή της η Ντόρα Μπακογιάννη, προσθέτοντας πως αποτελούν .
Την συνέχεια έδωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Ν. Δένδιας, υπενθυμίζοντας το πλέγμα μέτρων (ποινικοποίηση της , κάμερες κλπ.), που είχε περάσει το καλοκαίρι του 2009 η Νέα Δημοκρατία, υπό τις έντονες διαμαρτυρίες των υπολοίπων κομμάτων. ανέφερε ο κος Δένδιας.
Από πλευράς του, ο Π. Λαφαζάνης κατήγγειλε την ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, αξιώνοντας διευκρινίσεις από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.
Απαντώντας ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Παντελής Οικονόμου, παρατήρησε πως .
κατέληξε ο κ Οικονόμου.
Την δυσφορία του εξέφρασε στη συνέχεια και ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος σημείωσε πως ανέφερε ο υπουργός.

newscode.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα