Οικονομική εξυγίανση στην ΑΕΚ

15:20 20/7/2011 - Πηγή: 24wro
Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης απηύθυνε κάλεσμα στους φίλους της Ένωσης να στηρίξουν την ...
προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα τονίζοντας πως οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται ένα βήμα από την οικονομική εξυγίανση αλλά και από την κατασκευή νέου γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια!

«Θα ήθελα να πω αρχικά για τα εισιτήρια διαρκείας. Ο κόσμος πρέπει
να στηρίξει την ΑΕΚ και τα 15.000 είναι ο χαμηλότερος στόχος. Κάναμε λάθος με τα διαρκείας τριετίας. Αποφασίζουμε όσοι είχαν το δικαίωμα για τριετίας θα έχουν διπλή έκπτωση. Ένα θέμα που απασχολεί τους φίλους της ΑΕΚ, είνια το θέμα της βίας. Δεν θα επιτρέψουμε γεγονότα παρόμοια με εκείνα του τελικού κυπέλλου. Θα έχουμε ομάδες περιφρούρησης των οργανωμένων. Η Original θα πρωτοστατήσει στον αγώνα κατά της βίας. Θα ενεργοποιήσομε το σύστημα καμερών και θα καταθέσουμε στην πολιτική ηγεσία τις προτάσεις μας ώστε να υπάρξουν τιμωρίες. Επίσης οι εταιρίες σεκιούριτι θα κάνουν σκληρότερους ελέγχους».

«Οι ακαδημίες μας είναι σε πολύ καλό δρόμο. Θα παρουσιάσουμε σύντομα ένα σχέδιο ακαδημιών σε όλη την Ελλάδα. Ο κύριος Κόλα από σήμερα δεν συνεργάζεται με τις ακαδημίες μας. Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τους supporters που βοήθησαν για την μεταγραφή του Έιντουρ Γκούντγιονσεν. Θα αυξήσουμε τα μέλη στο ΔΣ από 7 σε 9 για να υπάρχουν 3 μέλη των supporters. Όλοι οι φίλοι της ΑΕΚ έχουν την άποψη τους και στο τέλος της ημέρας ήμαστε όλοι ΑΕΚ. Αυτή την στιγμή η ΑΕΚ μας χρειάζεται. Είναι πάλι μόνη της. Χτίζουμε μια ΑΕΚ σε νέα βάση και βρισκόμαστε ένα βήμα μακριά από την οικονομική εξυγίανση της ΑΕΚ. Προχωράμε όλοι μαζί», δήλωσε ο κύριος Αδαμίδης.

«Μας έχει βοηθήσει πολύ ο κύριος Αδαμίδης στην Ερασιτεχνική. Θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Οι οικονομικές συγκυρίες δεν είναι ευχάριστες για όλους μας. Πολύ σημαντικό είναι πως καθόμαστε στο ίδιο τραπέζι, κάτι το οποίο δεν γινόταν σχεδόν ποτέ. Έχουμε διάθεση να βοηθήσουμε όλοι ο ένας τον άλλον, σαν μια ομάδα», δήλωσε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Θανάσης Μιχαήλ.

«Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να βοηθήσουμε την ΠΑΕ· όσο μπορούμε. Έχουμε μιλήσει με την Ερασιτεχνική και θα δούμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε. Το πλάνο των supporters δεν είναι για ένα ή δυο μήνες. Θα συνεχιστούν οι αυξήσεις των μετοχικών κεφαλαίων των supporters. Έχουμε πάει με τον κύριο Αδαμίδη σε όλη την Ελλάδα και ο κόσμος θέλει να συμμετάσχει στους supporters με διαρκείας και όπως αλλιώς μπορούν. Είμαστε πολύ κοντά στο να εξυγιανθεί η ΠΑΕ και αν είναι καλά τα πράγματα θα πάμε την ΑΕΚ εκεί που μπορούμε», σχολίασε ο κύριος Κασνακίδης, επικεφαλής των Supporters.

«Οι συγκυρίες δεν είναι καλές για την ΑΕΚ. Βοήθεια μπορεί να δώσει ο 12ος παίκτης. Θα πρέπει να ασχοληθούμε με το φαινόμενο των τζαμπατζήδων Ο· κόσμος της ΑΕΚ δεν θα πρέπει να νιώσει κουρασμένος και θα πρέπει να καταλάβει πως εκείνος είναι η ΑΕΚ. Όσοι καταφέραμε να εκπροσωπήσουμε την ΑΕΚ θεσμικά δεν καταφέραμε να σηκώσουμε το βάρος. Μόνο όταν ο κόσμος της ΑΕΚ θα ανταποκριθεί μ
Keywords
Τυχαία Θέματα