Βραζιλία: Μεγάλα ματς

14:26 20/7/2011 - Πηγή: 24wro
Τρία πολύ ενφιαφέροντα παιχνίδια στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος διεξάγονται απόψε...



ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ



Μποταφόγκο: Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάστση βρίσκεται η ομάδα του ρίο Ντε Τζανέιρο που όχι μόνον αγνοεί την ήττα από την πρεμιέρα και μετά αλλά και έχει και τέσσερις νίκες. Ντεμπούτο αναμένεται να κάνουν οι νεοαποκτηθέντες Ρενάτο και Μαρσέλο Μάτος καθώς και ο επιθετικός Μενέζες. Απών ο Αμπρέου καθώς και δύο τραυματίες.


Κορίνθιανς: Η πλέον φορμαρισμένη ομάδα της Βραζιλίας με έξι σερί νίκες που
την έχουν φέρει να οδηγει εδώ και περ΄που ένα μήνα την κούρσα. Δν υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.


Tips


*Μόλις ένα γκολ έχει δεχθεί η Κορίνθιανς στα έξι της πιό πρόσφατα ματς.
* Είναι η 24η τους αναμέτρηση με την Κορίνθιανς να έχει επτά νίκες , μία παραπάνω από την αντίπαλο της. Από τις έξι ισοπαλίες οι τέσσερις ήρθαν στα ισάριθμα πιό πρόσφατα ματς . τελευταία φορά που υπήρξε νικητής ήταν το 2008 όταν η Κορίνθιανς επικράτησε 2-1 στο πλαίσιο του κυπέλλου.

ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ- ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

Παλμέιρας: Συνέχισε την πολύ καλή της αγωνιστική κατάσταση με εύκολη νίκη στο ντέρμπι του Σάο Πάολο κόντρα στην με μεγάλες ελλείψεις Σάντος. Λείπει ξανά ο Βαλντίβια ενώ είναι άγνωστο αν θα αγωνιστεί ο αστέρας Κλέμπερ που βρέθηκε στο επίκεντρο φημών για μεταγραφή του στη ...Φλαμένγκο.



Φλαμένγκο: Πολύ φορμαρισμένη η ομάδα του Ρίο Ντε Τζανέιρο έχει τέσσερις νίκες στα ισάριθμα τελευταία της ματς. Απουσιάζουν οι διεθνείς με την εθνική ομάδα κάτω των 20 της Βραζιλίας Γκιγιέρμα και Ράφαελ Γκαγιάρδο καθώς και ο λαβωμένος μακροχρόνια Μαλντονάδο.


Tips

* Είναι η 20η τους αναμέτρηση με την Παλμέιρας να έχει οκτώ νίκες , μία παραπάνω από την αντίπαλο της. Να σημειωθεί ότι στις τέσσερις πιό πρόσφατες αναμετρήσεις τους έκαστη έχει από δύο νίκες ως ...φιλοξενούμενη ομάδα . Τελευταία ισοπαλία το 2005 , δηλαδή πριν από 12 αναμετρήσεις.

ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ- ΓΚΡΕΜΙΟ


Φιγκεϊρένσε: Στηρίζεται κύρια στην πολύ καλή της έδρα αν και για πρώτη φορά απέτυχε να νικήσει εκεί την προηγούμενη αγωνιστική μ ‘ αντίπαλο την Σεαρά. Τιμωρημένος είναι ο Ιγκόρ και τραυματίας ο Τσάβες.


Γκρέμιο: Πήρε μία αξιόλογη βαθμολογική ανάσα με τη ν΄κκη 2-0 εντός έδρας επί της Κοριτίμπα αλλά δεν πείθουν οι εμφανίσεις της. Παραμένει τιμωρημέος ο Ντούγκλας ενώ υπάρχουν και δύο τραυματίες.


Tips


* Είναι η 12η τους αναμέτρηση με την Φιγκεϊρένσε να έχει έξι νίκες , τις διπλάσιες από την αντίπαλο της.. Τελευταία τους αναμέτηση το 2008 όταν το ματς τέλειωσε ισοπαλία αλλά την ίδια σεζόν η Γκρέμιο είχε σαρώσει 7-1 την αντίπαλο της εκτός έδρας.



Πρόταση:Φιγκεϊρένσε – Γκρέμιο over 2,75 (2,00)

bettv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα