Όλα θα κριθούν στο Καμπ Νου

00:02 29/3/2012 - Πηγή: 24wro
Σε ένα παιχνίδι με πολύ καλό ρυθμό, ευκαιρίες και πολλές αμφισβητούμενες φάσεις...
Μίλαν και Μπαρτσελόνα έμειναν στο 0-0
και πλέον αναμένεται να λύσουν τους λογαριασμούς τους στον επαναληπτικό του Καμπ Νου.

Διοργάνωση: Champions League
Φάση: «8»
Αγώνας: Μίλαν – Μπαρτσελόνα
Γήπεδο: «Σαν Σίρο»
Η εικόνα του αγώνα:
Το ματς ανάμεσα στην Μίλαν και την Μπαρτσελόνα μιλώντας με στοιχηματικούς όρους πριν την έναρξη του ήταν μεγάλο γκολ γκολ.
Αν κάποιος δει το τελικό αποτέλεσμα (0-0) θα πει ότι πήγε… κουβά, αλλά αν δεν έχει δει το ματς, τότε καλύτερα να μην δει τις φάσεις. Η αναμέτρηση είχε την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω, να δημιουργούνται πάρα πολλές ευκαιρίες, αλλά την μπάλα να μην μπαίνει στα δίχτυα.
Οι Μέσι και Τσάβι δημιούργησαν απίστευτες ευκαιρίες για να σημειώσουν κάποιο γκολ, αλλά ο Αμπιάτι ήταν σε εκπληκτική μέρα και κράτησε ανέπαφη την εστία του. Ένας ακόμα υπεύθυνος που για το τελικό 0-0 είναι και ο διαιτητής Γιόνας Έρικσον, ο οποίος αρνήθηκε καταφανέστατο πέναλτι πάνω στον Αλέξις.
Το ματς και στο δεύτερο μέρος κύλισε με τον ίδιο τρόπο, με αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, κυρίως της Μίλαν, αλλά το 0-0 έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα και πλέον οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στον επαναληπτικό του Καμπ Νου.
ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Μεξές, Νέστα (74’ Μεσμπά), Μπονέρα, Αντονίνι, Ζέεντορφ, Νοτσερίνο, Αμπροζίνι, Μπόατενγκ (67’ Εμάνουελσον), Ιμπραΐμοβιτς, Ρομπίνιο (50’ Ελ Σαραουΐ).
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Πουγιόλ, Τσάβι, Ινιέστα (65’ Τέγιο), Μασεράνο, Κεϊτά, Μπουσκέτς, Αλέξις (77’ Πέδρο), Μέσι.

sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα