ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Επιστρέφει ο Ντιόγκο

10:32 16/9/2011 - Πηγή: 24wro
Τη φανέλα του Ολυμπιακού ετοιμάζεται να φορέσει και πάλι ο Λουίς Ντιόγκο. Ο Βραζιλιάνος... επιθετικός παραχωρήθηκε δανεικός από τους Πειραιώτες στη Σάντος, ωστόσο ούτε στην ομάδα της πατρίδας του κατάφερε να βρει την ποδοσφαιρική του... Ιθάκη.
Έτσι, με δεδομένο ότι ο βραζιλιάνικος σύλλογος δεν είναι διατεθειμένος να κινηθεί για την απόκτησή του, ο 24χρονος άσος, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ετοιμάζει βαλίτσες επιστροφής για την Ελλάδα,
προκειμένου να ενσωματωθεί στο ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, είναι θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του 24χρονου επιθετικού, ο οποίος αποτελεί την ακριβότερη μετεγγραφή των «ερυθρόλευκων» (είχαν δαπανηθεί περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του το 2008).
Κλεισμένος ο Μόνχε
Εν τω μεταξύ, τα «ερυθρόλευκα» προβάρει και ο Μόνχε, καθώς, μετά τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου στη Δ΄ εθνική, άνοιξε ο δρόμος για τη μετεγγραφή του στην ομάδα του λιμανιού.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Αργεντινός αριστερός εξτρέμ έχει συμφωνήσει σε όλα τους Πειραιώτες (οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για συμβόλαιο δύο ετών).
Αν όλα κυλήσουν ομαλά, η μετακίνησή του στον Ολυμπιακό θα ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα, όταν η ΕΠΟ ανοίξει και πάλι το παράθυρο των μετεγγραφών για τους ελεύθερους (πλέον) παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας.
Keywords
Τυχαία Θέματα