ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καλύτερος στη συνέχεια!

13:41 15/9/2011 - Πηγή: 24wro
Βελτιωμένος θα παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός...
στη συνέχεια των υποχρεώσεών του, όπως πιστεύουν ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Μάλιστα, ο πρόεδρος και ο προπονητής των Πειραιωτών τόνισαν πως πρώτος στόχος της ομάδας παραμένει η κατάκτηση του πρωταθλήματος και ό,τι άλλο προκύψει θα είναι καλό.

«Θα ανέβει η ομάδα, θα είναι διαφορετική όταν θα έχει αγώνες στα πόδια της και είναι έτοιμοι όλοι οι παίκτες», έλεγε ο κ. Μαρινάκης και στο ίδιο μήκος κύματος ήταν η άποψη του Βαλβέρδε: «Ακόμα κι έτσι μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία και θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα».

Πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάζονται αποφασισμένοι να παλέψουν στην Ευρώπη μετά την ήττα από τη Μαρσέιγ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Από την πλευρά τους, οι ποδοσφαιριστές εμφανίζονται έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να διακριθούν στο Champions League. Μάλιστα, και εκείνοι θεωρούν ότι η ομάδα θα είναι καλύτερα σε κάθε παιχνίδι που δίνει.

Πλέον στις τάξεις του Ολυμπιακού στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο κυριακάτικο (20:30) παιχνίδι με τη Skoda Ξάνθη στο Φάληρο, όπου οι παίκτες του Βαλβέρδε έχουν την ευκαιρία να δείξουν στον κόσμο πως το αποτέλεσμα της Τρίτης ήταν μία κακή παρένθεση και σύντομα η ομάδα θα αρχίσει να δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ξεκινήσουν σήμερα το απόγευμα την προετοιμασία για το παιχνίδι κόντρα στην ακριτική ομάδα. Οι Πειραιώτες θέλουν τη νίκη απέναντι στη Skoda κυρίως για ψυχολογικούς λόγους και μετά για τον κόσμο ή τη διοίκηση.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας δεν έγινε γνωστό αν προέκυψε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού από τον αγώνα με τη Μαρσέιγ, ενώ ο Γιάννης Φετφατζίδης δεν αισθάνεται ενοχλήσεις και θα τεθεί στη διάθεση του Βαλβέρδε για το κυριακάτικο ματς.
Keywords
Τυχαία Θέματα