Ολυμπιακός: Τα έσπασαν μέχρι το πρωί

08:45 18/4/2011 - Πηγή: 24wro
Οι πρωταθλητές γλέντησαν με την ψυχή τους την κατάκτηση του πρωταθλήματος...
σε γνωστό παραλιακό κέντρο, όπου εμφανίζονται οι Έλλη Κοκκίνου και Βασίλης Καρράς.

Το νυχτερινό κέντρο ήταν κλεισμένο από την ΠΑΕ για να φιλοξενήσει τους πρωταγωνιστές της φετινής πορείας του τίτλου, το τεχνικό τιμ, τη διοίκηση του συλλόγου και τους βετεράνους, οι οποίοι αποτελούν τη ζωντανή ιστορία της ομάδας του Πειραιά.


Το γλέντι ξεκίνησε γύρω στην 01:00, καθώς οι πρώτοι, μεταξύ των οποίων και ο Αντώνης Νικοπολίδης, είχαν ήδη φτάσει εκείνη την ώρα.  Η… λίστα συμπληρώθηκε γύρω στις 02.00 όταν ανέβηκε, δηλαδή, η Έλλη Κοκκίνου στην πίστα.

Οι παίκτες χωρίστηκαν, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, σε παρέες και επιδόθηκαν σε έναν λουλουδοπόλεμο, που όμοιό του λίγοι έχουν δει σε προηγούμενες φιέστες. Αυτά μέχρι την ώρα που ανέβηκε στην πίστα ο Βασίλης Καρράς, καθώς άπαντες φάνηκε να περιμένουν τον γνωστό σε όλους μας καλλιτέχνη να τραγουδήσει.

Ο Βασίλης Καρράς υποδέχθηκε τους πρωταθλητές Ελλάδας όπως τους αρμόζει, ενώ έδωσε συγχαρητήρια τόσο στους παίκτες, όσο και στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη.
Ο λουλουδοπόλεμος πήρε, στη συνέχεια, ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις, αφού στο παιχνίδι μπήκαν και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν συμμετείχαν. Λίγο αργότερα ακούστηκαν και τα πρώτα συνθήματα.

Το… μενού είχε από πρωταθλήματα και ευρωπαϊκό, μέχρι Παναθηναϊκό. Τα τελευταία, όμως, δεν άρεσαν πολύ στον πρόεδρο της ΠΑΕ, αφού θεώρησε ότι δεν έχουν καμία σχέση με την κατάκτηση του τίτλου. Ζήτησε λοιπόν, με ύφος μεταξύ σοβαρού και αστείου, να σταματήσουν τα συνθήματα για τον Παναθηναϊκό, αφού ο Ολυμπιακός τους… γλεντά μέσα στο γήπεδο.

Το γλέντι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος συνεχίστηκε, με τον Αντώνη Νικοπολίδη, ν’ αποτελεί το κέντρο, καθώς άπαντες ήθελαν να τον ευχαριστήσουν για την συνεργασία που είχαν και να του ευχηθούν καλή συνέχεια. Οι ποδοσφαιριστές αποχώρησαν γύρω στις 04.00.

*Στο νυχτερινό κέντρο βρέθηκε και ο Εντουάρντο Μαθία, γεγονός που ενδεχομένως να σημαίνει ότι ο Ισπανός συμφώνησε με τη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την ανάληψη του πόστου του τεχνικού διευθυντή. Αυτό έλεγαν και μεταξύ τους οι παίκτες κάποια στιγμή.

Ο Ισπανός έκατσε κοντά στον Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως το ίδιο έκανε και ο γνωστός μάνατζερ, Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος είχε παρακολουθήσει προηγουμένως και το παιχνίδι μαζί με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ.

οnsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα