Ομαλά συνεχίζεται η απογραφή πληθυσμού στην Κύπρο

17:17 18/10/2011 - Πηγή: 24wro
Ομαλά διεξάγεται σε όλες τις επαρχίες της ελεύθερης Κύπρου η... απογραφή πληθυσμού, η οποία θα διαρκέσει μέχρι το τέλος Νοεμβρίου.
Σύμφωνα με την Στατιστική Υπηρεσία, το κοινό συνεργάζεται θετικά και δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα.

Κατά τη διάρκεια των δυο πρώτων εβδομάδων έχουν καταγραφεί περίπου 100.000 κατοικίες και 230.000 άτομα, ενώ η συλλογή των στοιχείων γίνεται από εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους που φέρουν ειδική
αυτότητα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι επισκέψεις στα νοικοκυριά γίνονται τόσο τις πρωινές όσο και κατά τις απογευματινές ώρες, ενώ στις περιπτώσεις όπου οι απογραφείς δεν εντοπίζουν τα μέλη του νοικοκυριού τότε αφήνουν σχετική ειδοποίηση στην οποία προκαθορίζεται μέρα και ώρα για νέα επίσκεψη.

Η απογραφή θα διαρκέσει μέχρι το τέλος Νοεμβρίου και έτσι παρέχεται ο χρόνος για να καταγραφεί όλος ο πληθυσμός, τόσο οι Κύπριοι όσο και οι αλλοδαποί, που έχουν τη συνήθη διαμονή τους στις ελεύθερες περιοχές της Κύπρου.

Η Στατιστική Υπηρεσία διαβεβαιώνει ότι όλα τα στοιχεία και πληροφορίες που δίδει το κοινό τηρούνται ως εμπιστευτικά και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς.
Keywords
Τυχαία Θέματα