ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ετοιμάζει Λάζαρο για την… ανάσταση

09:58 7/2/2012 - Πηγή: 24wro
Τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο ετοιμάζει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα για το αρχικό σχήμα...
της αναμέτρησης με τη Ξάνθη ώστε να έρθει η αγωνιστική «ανάσταση» του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα οι απουσίες παραμένουν πολλές για τον Πορτογάλο τεχνικός στο ματς με τους Ακρίτες καθώς για ακόμα ένα παιχνίδι θα είναι
εκτός ο Σεμπάστιαν Λέτο, όπως και ο Οβούσου Κουίνσι και ο 65χρονος προπονητής δεν έχει άλλα περιθώρια από το να ξεκινήσει τον Χριστοδουλόπουλο στις πτέρυγες για πρώτη φορά φέτος, μετά και τον τραυματισμό του.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θέλει να χρησιμοποιήσει έναν δημιουργικό μέσα και ο Μακεδόνας άσος είναι ο μόνος που είναι διαθέσιμος αυτή τη στιγμή από το ρόστερ του «τριφυλλιού». Επίσης για την αναμέτρηση με τη Ξάνθη τη Κυριακή δεν υπολογίζονται οι τραυματίες, Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και Γκέργκελι Ρούντολφ όπως και ο Σεντρίκ Καντέ που είναι ακόμα στο Copa Africa καθώς το Μάλι έχει φτάσει μέχρι τα ημιτελικά.

Κατά τα άλλα, στις εγκαταστάσεις της Παιανίας αναμένεται να δώσει το «παρών» τη Τρίτη και οΔημήτρης Γόντικας. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θα μεταφέρει «ήρεμα» την επιθυμία του να μην παρουσιάσουν οι «πράσινοι» ξανά παρόμοια εμφάνιση όπως αυτή στη Λιβαδειά, εκφράζοντας παράλληλα την εμπιστοσύνη τος στην ομάδα.

Sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα