ΠΑΝΙΚΟΣ στο ΠΑΣΟΚ από τις αποκαλύψεις ότι μέλη του «κυνηγάνε» τους βουλευτές του!

23:31 5/7/2011 - Πηγή: 24wro
Την έχουν πατήσει για τα γερά στο κυβερνητικό και κομματικό ΠΑΣΟΚ από τις αποκαλύψεις...
ότι στα κραξίματα βουλευτών του πρωταγωνιστούν μέλη και στελέχη του και όχι αποκλειστικά ΣΥΡΙΖΑίοι.

Χαρακτηριστική η περίπτωση του γραμματέα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Τρικάλων, Σωτήρη Τσουκαρέλη, που ήταν μπροστάρης στην εκδίωξη της Σούλας Μερεντίτη
από τον σταθμό που έδινε συνέντευξη. Ο Καρχιμάκης βιάστηκε να πει ότι έχει διαγράψει τον Τσουκαρέλη, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια!

Αυτό που επίσης δεν λένε από την Ιπποκράτους είναι, ότι τα στελέχη που έχουν στασιάσει ανά την Ελλάδα είναι πρώην «παπανδρεϊκοί», ενώ βουλευτές σαν την Μερεντίτη είναι γνωστοί εκσυγχρονιστές, Σημιτικοί, με τους οποίους έτσι κι αλλιώς το κοινωνικό ΠΑΣΟΚ είχε ανοιχτούς λογαριασμούς από παλιά. Ο εμφύλιος πόλεμος στο ΠΑΣΟΚ, που κρατά από το 1996, τώρα έχει κορυφωθεί με τους αριστερούς και σοσιαλιστές του Κινήματος όχι μόνο να αποχωρούν από το κόμμα αλλά και να ηγούνται σε δράσεις αγανακτισμένων!

Και ακόμα στην Ιπποκράτους δεν έχουν δει τίποτα. Ήδη οι ανταρσίες εναντίον της Διαμαντοπούλου πληθαίνου, πολλές ΠΑΣΠ έχουν ανοιχτά καταγγείλει τις «μεταρρυθμίσεις» της στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ενώ, απ’ όσα μαθαίνουμε, αρκετές ΠΑΣΠ ετοιμάζονται να διασπαστούν από το Κίνημα. Οι δράσεις αυτές σε συνδυασμό με προηγούμενες διασπάσεις ΠΑΣΚΕ (ΠΟΕ – ΟΤΑ, ΟΜΕΟΤΕ και άλλες οργανώσεις), αποδυναμώνουν συνεχώς το κυβερνητικό κόμμα που σε λίγο θα ξεμείνει από μέλη! Και τότε, άξια η απορία, να δούμε ποιους θα βρει ο Παπουτσής να… κινητοποιήσει για να σώσει τους «διωκόμενους» μνημονιακούς βουλευτές.
Keywords
Τυχαία Θέματα