Παρέλαση επωνύμων στην Τήνο!

23:55 12/8/2011 - Πηγή: 24wro

Παραμονές του Δεκαπενταύγουστου στην Τήνο και η ελληνική show biz
έκανε την βόλτα της από το νησί και τις παραλίες της (pics)
Η Τήνος δεν είναι μόνο γνωστή για την Παναγία την Μεγαλόχαρη αλλά και για τους αρκετούς επώνυμους που περνάνε μέρος των διακοπών τους στο νησί.
Ο φακός μας «συνέλαβε»
αρκετούς από αυτούς, που τις προηγούμενες μέρες απολάμβαναν τις βουτιές τους στην Τήνο.
Η αρχή έγινε με την Θέλξη που τα τελευταία δύο καλοκαίρια είναι μόνιμη θαμώνας στα Καλύβια, μια παραλία λίγο κάτω από το χωριό Καρδιανή.
Εκεί με τον αγαπημένο της που έχει πρόσφατα αγοράσει σπίτι στην Τήνο, περνάνε αρκετά μεγάλο μέρος των διακοπών τους, με την εντυπωσιακή τραγουδίστρια να αποκτά το εντυπωσιακό της μαύρισμα στις ξαπλώστρες της παραλίας, διαβάζοντας βιβλία και πίνοντας την «Καλυβάδα», ένα παραδοσιακό ποτό, που μοιάζει σαν Μοχίτο με ντόπιο όμως ρακί.
Στην Κολυμπήθρα έκανε τις βουτιές της η Ζέτα Δούκα, συνοδευόμενη από τον πρώην γραμματέα πολιτικού σχεδιασμού της Ν.Δ. και νυν αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, Νίκο Καραχάλιο.
Μαζί τους και δύο φίλες της, με την παρέα το βράδυ να πίνει τα κοκτέηλ της στο μπαρ «Κάκτος» και την Ζέτα Δούκα να κλέβει τα βλέμματα με το καυτό σορτσάκι της, με τον συνοδό της να μην την αφήνει λεπτό από τα μάτια του…
Λίγες μέρες αργότερα στο ίδιο μπαρ, βρέθηκε και ο Λάμπης Λιβιεράτος, μιας και στον «Κάκτο» εργάζεται και μία ανηψιά του, ενώ ντόπιος κοντεύει να θεωρηθεί ο Θοδωρής Δρακάκης, που κοντεύει να κλείσει μήνα στο νησί.
Θα τον βρείτε στην παραλία του Άγιου Φωκά και συγκεκριμένα στην Μαραθιά, εκεί που θα τα λέει ή με τον Αντώνη Δελατόλα ή με την Γωγώ Μαστροκώστα που βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στο νησί για ένα τάμα που έχει, μαζί με την μητέρα της και την κόρη της
Μάλιστα ο γνωστός δημοσιογράφος με την σύζυγο του Τραϊανού Δέλλα είχαν συζήτηση και για την… ΑΕΚ ανανεώνοντας το ραντεβού τους, από τις παραλίες, για τις κερκίδες του ΟΑΚΑ!
Keywords
Τυχαία Θέματα