Πονοκέφαλος ενόψει Ξάνθης

21:57 5/2/2012 - Πηγή: 24wro
Ο αγώνας με τον Λεβαδειακό ανήκει πλέον στο παρελθόν...
και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα κοιτάζει μπροστά, καθώς επόμενο εμπόδιο για τον Παναθηναϊκό, είναι η Ξάνθη στο ΟΑΚΑ. Ο Πορτογάλος τεχνικός, έχει αρκετά προβλήματα ενόψει της μάχης με τους Ακρίτες, καθώς οι τραυματισμοί και οι κάρτες, αποτελούν εμπόδια στον δρόμο για τη… νίκη.

Το μεγαλύτερο
πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό, ακούει στο όνομα Κουίνσι. Ο έμπειρος μέσος υπέστη διάστρεμμα στον αγώνα με τον Λεβαδειακό, με αποτέλεσμα να μην είναι γνωστό το αν θα είναι σε θέση μάχης για την αναμέτρηση με την Ξάνθη. Πέρα από τον Κουίνσι όμως, αγωνία υπάρχει και για τον Λέτο, ο οποίος συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο.
Ο Αργεντινός, θα δοκιμάσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας του μέχρι την Πέμπτη, ωστόσο αν δεν τα καταφέρει, θα τεθεί και πάλι εκτός μάχης, με τη συμμετοχή του στην βασική ενδεκάδα να μην θεωρείται… εύκολη υπόθεση. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως Ζέκα και Βιτόλο έχουν συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες, με αποτέλεσμα ο Φερέιρα να καλείται να επιλέξει ένα από τους επόμενους τρεις αγώνες, που θα απουσιάσουν.

sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα