Πραγματοποιήθηκε το όνειρο 16χρονης που πάσχει από καρκίνο

02:15 9/7/2011 - Πηγή: 24wro

Είναι μόλις 16 χρόνων και η μοίρα αποφάσισε να «παίξει» μαζί της σκληρό παιχνίδι.



Στα δεκατέσσερά της χρόνια προσβλήθηκε από καρκίνο των οστών κι αυτό που ήθελε περισσότερο ήταν να γίνει καλά και να ταξιδέψει στη Σαντορίνη.

Σήμερα το όνειρό της γίνεται πραγματικότητα και η 16χρονη Μορίν Μαρς, από τη Βιρτζίνια των ΗΠΑ, νίκησε τον καρκίνο και υγιής πια βρίσκεται στο αγαπημένο της νησί, χάρη στην οργάνωση «Κάνε Μία Ευχή».

«Είναι τιμή για τον τόπο μας που ένα κορίτσι μόλις 16 χρόνων, που πάλεψε
για τη ζωή του, είχε ως επιθυμία να επισκεφτεί το νησί μας», τονίζει με δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Θήρας, Αναστάσιος Νικόλαος Ζώρζος, και προσθέτει ότι μόλις έγινε γνωστή η επιθυμία της 16χρονης Αμερικανίδας από την οργάνωση «Κάνε Μία Ευχή», ο Δήμος ανταποκρίθηκε για να την υλοποιήσει άμεσα.

Η Μορίν έφτασε στη Σαντορίνη σήμερα το μεσημέρι και την Κυριακή, από το δήμο Θήρας, θα παρατεθεί προς τιμήν της δεξίωση, στο χώρο της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων, όπου θα της ανακοινωθεί η ανακήρυξή της σε επίτιμη δημότη Θήρας.

«Έχουμε ετοιμάσει ένα πρόγραμμα ξενάγησης της Μορίν σε όλο το νησί. Θέλουμε να φτάσει όχι μόνο στα γνωστά, τουριστικά σημεία του τόπου μας, αλλά να δει και τα αθέατα σημεία του νησιού», λέει ο δήμαρχος.

Η Μορίν και οι γονείς της θα φιλοξενηθούν στη Σαντορίνη για τέσσερις ημέρες.

Την άνοιξη, όταν έμαθε ότι η ευχή της θα πραγματοποιηθεί, η 16χρονη, μιλώντας στη «Φωνή της Αμερικής» εξήγησε ότι η επιθυμία της να επισκεφθεί την Ελλάδα γεννήθηκε βλέποντας την ταινία «Mamma mia».
Keywords
Τυχαία Θέματα