Προκριματικά CH.L: Εύκολη υπόθεση για τους γηπεδούχους

21:25 10/7/2011 - Πηγή: 24wro
Με τον αέρα της ουσιαστικής πρόκρισης...
ήδη στον επόμενο γύρο έπειτα από την εκτός έδρας νίκη 2-0 στο πρώτο τους ματς η Ντούντελανζ υποδέχεται την Σάντα Κολόμα για τον 1ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.


Ντούντελανζ : Η πρωταθλήτρια Λουξεμβούργου αποδείχθηκε ανώτερη της αντιπάλου της στο πρώτο παιχνίδι και πλέον ατενίζει την …σπάνια πρόκριση της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο νέος της τεχνικός (εδώ και λίγες ε βδομάδες) Ντιν Τάι δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών.


Σάντα
Κολόμα: Η πρωταθλήτρια Ανδόρρας θα παλέψει για την ιστορική ανατροπή πρόκριση αλλά ο τεχνικός της Λουίς Μπλάνκο δεν κρύβει ότι η αποστολή της ομάδας του είναι εξαιρετικά δύσκολη καθώς η αντίπαλος έδειξε ήδη από το πρώτο ματς την ανωτερότητα της.
Tips


•    Την μόλις 2η πρόκριση της στον 2ο πρόκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και πρώτη από το 2005-06 φιλοδοξεί να πάρει η Ντούντελανζ. Στα προκριματικά της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης σε συλλογικό επίπεδο έχει 14 ήττες, δύο ισοπαλίες και μόλις τρεις νίκες και τέρματα 18-46.
•    Αγνοεί την χαρά της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης η Σάντα Κολόμα που στα 15 της μέχρι σήμερα ματς στο συγκεκριμένο μέτωπο έχει ισάριθμες ήττες.

Πρόταση: Μπορεί η απόδοση του άσου (και με πλεονέκτημα γκολ για τους φιλοξενούμενους στον ΟΠΑΠ) να είναι μικρή αλλά άλλο αποτέλεσμα από νίκη της Ντούντελανζ και μάλίστα σχετικά εύκολη δεν μπορεί να …δει κανείς.
bettv.gr 
Keywords
Τυχαία Θέματα