Πρώτη σειρά στο show της Victoria’s Secret και tips από τα μοντέλα

16:41 10/11/2011 - Πηγή: 24wro

Το 16ο ετήσιο show της εταιρείας εσωρούχων Victoria’s Secret έλαβε χώρα…
στη Νέα Υόρκη χθες (αναμένεται να προβληθεί από το δίκτυο CBS στις 29 Νοεμβρίου) και ως συνήθως ήταν λαμπερό, σέξι και υπερβολικό. Επιπλέον, κόστισε 12 εκατομμύρια δολάρια! Δείτε μερικές φωτογραφίες στο slideshow που ακολουθεί.
Και μάθετε τα μυστικά των μοντέλων προκειμένου να προετοιμαστούν φια τη μεγάλη ημέρα.

Alessandra Ambrosio: έπρεπε να ξεκινήσει τα βάρη για να δυναμώσει την πλάτη και τους ώμους της προκειμένου να μπορεί να σηκώσει τα «φτερά» (μόνο φτερά δεν τα λες!) που ζυγίζουν 13.5 κιλά!

Chanel Iman: επικεντρώθηκε στο να αυξήσει το βάρος της για το show, διαδικασία που περιλαμβάνει shakes με πρωτεΐνες, βάρη και ένα μεγάλο δείπνο μία μέρα πριν την επίδειξη.

Adriana Lima: γυμνάζεται κάθε μέρα με personal trainer από τον Αύγουστο. Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες πριν το show, γυμνάζεται δύο φορές την ημέρα. Ακολουθεί επίσης μία πολύ περίεργη δίαιτα με υγρά που έχει σοκάρει τους πάντες. Συμβουλή μας: μην τη δοκιμάσετε!

Miranda Kerr: ο θηλασμός την έχει βοηθήσει να βρει τη φόρμα της μέχρι το show (σίγουρα μαζί με γυμναστική).

Erin Heatherton: γυμνάζεται όλο το χρόνο και πληρώνει προκαταβολικά το γυμναστή της για να έχει κίνητρο.

Candice Swanepoel: αντίθετα με τον κανονικό κόσμο έχει πρόβλημα να διατηρήσει το βάρος της και λέει: «προσπαθώ να τρώω πολλές πρωτεΐνες και κρέας. Καίω τόσο γρήγορα θερμίδες που πρέπει να τρώω συνέχεια. Φτάνω σε κάποιο σημείο που λέω ‘Οk, μία ακόμη μπουκιά’». 

fashionlove


Keywords
Τυχαία Θέματα