Πρώτο βήμα για Κολοσσό

20:14 18/4/2012 - Πηγή: 24wro
Το πρώτο του βήμα για την πρόκριση... στην ημιτελική φάση των Play-Off έκανε ο Κολοσσός, ο οποίος επιβλήθηκε της Καβάλας με 82-61. Χάτεν, Λιακόπουλος και Μπόικιν έκαναν… πάρτι για τους νικητές, την στιγμή που για τους ηττημένους τα ασυμμάζευτα προσπάθησε να μαζέψει ο Αγγελόπουλος.
Διοργάνωση: Πρωτάθλημα Α1
Φάση: Play-Off
Αγώνας: Κολοσσός-Καβάλα
Γήπεδο: Βενετόκλειο
Διαιτητής: Αφεντουλίδης, Μπίτης, Γεωργιάδης
Η εξέλιξη του αγώνα:
Ο Κολοσσός μπήκε πιο δυνατά από την Καβάλα στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι, στηρίχθηκαν στην καλή αμυντική τους λειτουργία, αλλά και στο καλό ξεκίνημα που έκανα επιθετικά οι Χάτεν και Τσάμης. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αντιδράσουν στο δεύτερο δεκάλεπτο και να ισοφαρίσουν αρχικά σε 20-20, ωστόσο η συνέχεια, βρήκε την ομάδα του ΒασίληΦραγκιά να ανεβάζει στροφές και να κλείνει το πρώτο ημίχρονο, όντας μπροστά στο σκορ με 41-38.
Ο Κολοσσός, συνέχισε στο ίδιο τέμπο και στο τρίτο δεκάλεπτο. Η ομάδα του Φραγκιά, παίζοντας εξαιρετική άμυνα και βρίσκοντας λύσεις στον επιθετικό τομέα, από τον Μπόικιν, κατάφερε να μεγαλώσει τη διαφορά της από εκείνη της Καβάλας, η οποία προσπαθούσε να κρατηθεί ζωντανή, χάρη στην ομαδική προσπάθεια των παικτών της (κανένας δεν είχε φτάσει τους 10 πόντους μέχρι το τέταρτο δεκάλεπτο). Μοιραία λοιπόν, στο τελευταίο δεκάλεπτο απλά επιβεβαιώθηκε η υπεροχή των γηπεδούχων, οι οποίοι έκαναν εύκολα το 1-0 στη σειρά των αγώνων.

Τα δεκάλεπτα : 20-15, 41-38, 58-45, 82-61
Οι πόντοι:
Κολοσσός : Λιακόπουλος 14, Χάτεν 23, Καλαϊτζής, Πάνος 2, Γεωργαλής, Ασημακόπουλος 7, Μπόικιν 14, Χαρίσης 4, Τσάμης 11, Χόπσον 7.
Καβάλα : Πάσαλιτς 6, Γκεοργκίεφ, Αγγελόπουλος 13, Νταμιάνοβιτς 9, Στεφανίδης 12, Κοστόφ 6, Καραποστόλου, Σίμτσακ 9, Γκρέι 6.

sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα