Πτήση στην Πόλη για το 7ο και προαναγγελία αποχώρησης από Ζοτς

13:53 9/5/2012 - Πηγή: 24wro
Ετοιμοπόλεμοι για την κατάκτηση ενός ακόμη ...
«αστεριού» δήλωσαν οι Πρωταθλητές Ευρώπης κατά την αναχώρησή τους από το «Ελευθέριος Βενιζέλος». Βροχή ερωτημάτων δέχτηκε ο Ομπράντοβιτς για το μέλλον του στους «πράσινους» για να απαντήσει, φανερά εκνευρισμένος ότι αυτό θα είναι -πιθανότατα- το τελευταίο του Final 4 με τον Παναθηναϊκό
Την... βόμβα επεφύλασσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος κατά την αναχώρηση της ομάδας του Παναθηναϊκού, επανέλαβε πως θα είναι το τελευταίο του Final 4 με το «τριφύλλι»...
«Είναι
πολύ εύκολο να πούμε αν είμαστε έτοιμοι ή όχι. Η ΤΣΣΚΑ μας έχει κερδίσει δυο φορές. Αυτή την φορά θα πρέπει να είμαστε πολύ καλοί και να σκοράρουμε περισσότερους πόντους», σχολίασε αρχικά ο Σέρβος τεχνικός κατά την αναχώρηση των ρωταθλητών Ευρώπης για την Κωνσταντινούπολη.
Για το αν ο Παναθηναϊκός θα έχει ευκολότερο έργο, αν καταφέρει να αποκλείσει την ΤΣΣΚΑ: «Δεν το βλέπουμε έτσι. Πρώτα προέχει η ΤΣΣΚΑ. Θα πάμε να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε τις ευκαιρίες μας».
Για τον ημιτελικό: «Κάθε ημιτελικός είναι δύσκολος. Το καλοκαίρι περάσαμε δύσκολα, αλλά καταφέραμε να φτάσουμε μέχρι εδώ».
Τέλος, ο «Ζοτς», απάντησε στην ερώτηση για το αν θα είναι το τελευταίο του Final 4 με τον Παναθηναϊκό, φανερά εκνευρισμένος: «Δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνω συνέχεια το ίδιο πράγμα! Πιστεύω πως θα είναι το τελευταίο Final 4».

onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα